Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας  μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Προσέξτε την υγεία σας και μην ακούτε αυτούς που θέλουν το μπάχαλο. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι βολεμένοι και φυσικά έχουν φροντίσει ώστε στην καθημερινότητά τους να μην κάνουν, αυτά που μέσα από τα μηνύματά τους, προτείνουν.... να κάνουν οι άλλοι. 
Προσοχή λοιπόν στον κορονοϊό, γιατί αυτός δεν καταλαβαίνει.

- Τι έγινε τελικά; Γιατί αυτή η αναστάτωση για το θέμα της απόφασης για τον κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου; Ελάχιστοι είναι προφανώς αυτοί που δεν χάρηκαν και δεν είναι άγνωστοι. Εμείς παρά τα όσα λέει ο καθένας, πιστεύουμε πως το ΔΣ της ΕΠΣΕ χάρηκε με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία αθωώνει τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και φυσικά περιμένουν και το κερασάκι στην τούρτα, για να επιστρέψει ο Παπακωνσταντίνου στην ΕΠΣΕ.

- Μεταξύ αυτών  που δεν χάρηκαν είναι και τα γνωστά παρατράγουδα, των οποίων ο πρώην αρχηγός διέδιδε πως η απόφαση θα ήταν καταδικαστική και την ήξερε, αφού όπως έλεγε του την είχε πει κάποιος από την ΕΠΣΕ, ο οποίος "μιλούσε" με την ΕΠΟ!!! Τώρα ξέρει κι αυτός και ο πληροφοριοδότης του, πόσο μαλάκες έχουν γίνει.

- Επειδή κι εμείς θέλουμε να γίνουμε μαλάκες, το ξεκαθαρίζουμε. Επειδή υπάρχει και Θεός, καλό είναι όχι μόνο να μην τον ξεχνάμε, αλλά να ζητάμε συγνώμη για την αδικία που έγινε σε βάρος του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, αλλά και να φροντίσουν κάποιοι ώστε να μην τους τυφλώσει το μίσος και τιμωρηθούν από τον Θεό.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως ανησυχία για το θέμα αυτό, το οποίο κράτησε χρόνια και για το οποίο απλά κάποιοι δεν τόλμησαν να πούνε ούτε μια κουβέντα και αυτοί οι κάποιοι ανήκουν σ΄ αυτούς οι οποίοι ευεργετήθηκαν από τον Παπακωνσταντίνου.