Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Όλα τα είχαμε τώρα, οι καταλήψεις στα σχολεία μας μάραναν. Δυστυχώς δεν υπάρχει κράτος. Δυστυχώς στην Ελλάδα αποφασίζουν οι 10 για τους 300!!!! Όποιος θέλει χωρίς διαδικασίες και γενικές συνελεύσεις παίρνει μια αλυσίδα και ένα λουκέτο, παίρνει και μια καθοδήγηση από κάποιο κόμμα και βάζει λουκέτο. Κάνει δηλαδή τα κομματικά παιχνίδια ένα.... κόμμα ή μια συνδικαλιστική παράταξη, και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Αλήθεια τι έχει υποχρέωση να κάνει ο κάθε αρμόδιος για τα σχολεία; Τι έχει υποχρέωση να κάνει ο κάθε υπουργός και η κάθε κυβέρνηση; Γιατί δεν εφαρμόζουν τους νόμους;

- Είχαμε χθες Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Χαλκιδέων και κάποιοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Δεν άφησε τίποτα αναπάντητο η δήμαρχος κυρία Βάκα, αλλά και οι αντιδήμαρχοι. Κάποιοι προτίμησαν τις διακοπές όταν εμείς δίναμε την μάχη, είπε ο κύριος Γουρνής Βασίλης, προφανώς απαντώντας στον κ. Καθαροσπόρη.

- Είχαμε κλήρωση για την Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Εύβοιας χθες και η κλήρωση αυτή έφερε αντιπάλους τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ με την ΑΡΤΑΚΗ και τον ΟΛΥΜΠΟ με την ΚΑΡΥΣΤΟ. Έτσι δεν θα έχουμε  σίγουρα στην φάση των 8, 2 ομάδες της Α΄ Κατηγορίας  ή 1 της Α΄ και 1 της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.

- Δουλειά και μόνο δουλειά κυρίες και κύριοι της αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, γιατί οι πληγέντες ξενυχτούν κάθε φορά που πάει για βροχή, αφού αυτά που έζησαν είναι ο εφιάλτης τους. Αφήστε στην άκρη αυτούς που θέλουν συνεδριάσεις για να κάνουν θέατρο, ενώ τα χρόνια που διοικούσαν δεν έκαναν τίποτα.