Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Καλησπέρα "στην ΕΠΟ των εξυγιαντών"

 - Τίποτα δεν τελειώνει με τις εκλογές στην ΕΠΟ, οι οποίες θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο. Μετά τις εκλογές θ΄ αρχίσουν τα όργανα, αφού όλα τα σενάρια είναι πιθανά και αυτοί που θέλουν να ελέγχει τα πάντα η παράγκα, να ξέρουν πως υπάρχει και άλλο σενάριο το οποίο δεν θα τους αρέσει καθόλου. Αν προσπαθήσουν να κάνουν παιχνιδάκια, υπάρχει και το σενάριο της υπηρεσιακής διοίκησης και το οποίο σενάριο πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ΄ όψιν τους.
Ο Αυγενάκης, η κυβέρνηση αλλά και πολλές ΠΑΕ, θα βρούνε των τρόπο και θα πάψουν.... να ρίχνουν χρήματα σε βαρέλι δίχως πάτο και μάλιστα, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με κανέναν που θέλει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του και όχι να προσφέρει στο ποδόσφαιρο.
Αυτή η κυβέρνηση θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, θέλει να πάψουν να το διοικούν παράγκες και τότε μόνο θα βοηθήσει. Διαφορετικά, ας τα αναλάβει όλα η παράγκα.
Ο Ζαγοράκης πάντως δεν είναι από τους ανθρώπους που θα είναι πρόεδρος ελεγχόμενος. Αν επιχειρηθεί εκβιασμός και παρέμβαση, θα πάρει το καπέλο του και θα φύγει.