Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Μπακασέτας: «Ηξερα πως κάτι χρωστάω στην Εθνική»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο σκόρερ της εθνικής μας ομάδας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την έκβαση της αναμέτρησης. Ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ισοπαλία με την Ισπανία τόνισε: «Ήταν δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, πάντα η αρχή παίζει σημαντικό ρόλο. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τα καταφέραμε και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Θα χαρούμε 1-2 μέρες και μετά θα σκεφτούμε πρώτα το φιλικό και μετά τον αγώνα με την Γεωργία που πρέπει να κερδίσουμε, αλλιώς δεν κάναμε τίποτα». 

Για το πέναλτι που ευστόχησε: «Ένιωσα σίγουρος πως θα βάλω το πέναλτι, μπορεί να ήταν βαριά η μπάλα αλλά ένιωθα καλά. Μου ήρθε στο μυαλό το πέναλτι με το Κόσοβο, αλλά ήξερα πως κάτι χρωστάω στην Εθνική. Είχα πίστη πως θα σκοράρω».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Στην ζωή πρέπει να ήμαστε ρεαλιστές, όταν εκπροσωπείς την χώρα σου, δεν μπαίνεις για να χάσεις. Μπαίνεις για το θετικό αποτέλεσμα, συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για να φέρουμε και πάλι την Εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις» και πρόσθεσε: «Αν δεν....

κερδίσουμε την Γεωργία, θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα με την Ισπανία. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη με την Γεωργία».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Μασούρας σχολίασε: «Όταν παίζεις με τόσο καλή ομάδα δεν μπορείς να έχεις πολλές ευκαιρίες, ήμασταν τυχεροί σε μία φάση για το 1-1, βάλαμε το γκολ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Δείξαμε κομμάτια της παλιάς Εθνικής, ήταν και από τεχνικής πλευράς πολύ καλή η εμφάνιση μας, δεν νομίζω πως κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα» και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανείς που δεν θέλει να παίζει, ένιωθα καλά, είχα τρεξίματα αλλά ο προπονητής έκρινε πως έπρεπε να αλλάξει κάποια πράγματα».

Συνεχίζοντας για τον αγώνα με την Γεωργία είπε: «Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε την Γεωργία, για να ελπίζουμε σε κάτι καλό, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας».