Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους και μιλάμε για τα νούμερα που προκαλεί ως κρούσματα ο κορονοϊός και όχι τα νούμερα με δύο πόδια, τα οποία είναι πολύ περισσότερα!!!!
Προσέχουμε λοιπόν και τηρούμε τα μέτρα, για να καταφέρουμε να ζήσουμε και να προστατέψουμε την οικογένειά μας, τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς.
Φοράμε τις μάσκες μας, κρατάμε τις αποστάσεις και δεν κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις.
Τα μέτρα πρέπει να τα τηρούμε, όχι..... για να μην μας επιβάλλουν πρόστιμο, αλλά γιατί έτσι πρέπει, ώστε να προστατευθούμε από τον κορονοϊό.

- Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων και δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, αλλά κάποιοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι, αφού οι αρμόδιοι δεν απάντησαν όπως θα ήθελαν αυτοί οι κάποιοι. Προτείνουμε να επανέλθουν με νέο αίτημα ερωτήσεων, αλλά να στείλουν και τις απαντήσεις που θέλουν να πάρουν.

- Φοβερό!!!! Άνθρωπος που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στο κομμάτι του αθλητισμού, κατηγόρησε τον Αυγενάκη για παρέμβαση στην ΕΠΟ!!!! Τι είπε ο άνθρωπος;;;; Που ήταν αυτός όταν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έστηναν την διοίκηση της ΕΠΟ και όχι μόνο στο εδώλιο με ψεύτικα στοιχεία και στημένες κατηγορίες; Κύριοι, ξεχάσατε τόσο εύκολα;;;

- Εμείς κωλοτούμπες δεν θα κάνουμε, για κανέναν λόγο. Επιμένουμε στο να δούνε το φως της δημοσιότητας τα πάντα και για τους πάντες. Εμείς δεν θα κρύψουμε τίποτα, ακόμη κι αν κάτι αγγίζει φίλους μας ή γνωστούς μας. Εμείς για πίτα από την οποία δεν τρώμε, δεν μας νοιάζει κι αν καεί.

- Αυτοί που πιέζουν, απειλούν και θέλουν "να τελειώσουν" αυτούς που δουλεύουν στο όνομα του Δημότη, εμάς δεν μας τρομάζουν. Θα σταματήσουν τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη, αν θέλουν να μην βρεθούν στα μανταλάκια. Άφεση αμαρτιών εμείς δεν παρέχουμε, γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Είμαστε έτοιμοι και θα ξεκινήσουμε από την αρχή το ρεπορτάζ, ώστε να φτάσουμε στα συμπεράσματα, για τα τελευταία 7 χρόνια.