Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ψέματα, ψέματα, πάλι είπατε ψέματα, κύριε Ρέτσα.......

  Τι είπε και πότε το είπε ο κ. Ρέτσας για την συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων; 
- Το είπε σε συνέντευξή του στις 24/03/2021
- Είπε πως ρωτήθηκαν όλα τα σωματεία και απάντησαν πως δεν θέλουν να συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα και πως ζήτησαν ν΄ ανοίξουν μόνο οι ακαδημίες!!!!
Αυτό κύριε Ρέτσα είναι ψέμα, γιατί επίσημα η ΕΠΣΕ ενημέρωσε με επιστολή της τα Σωματεία στις 24/03/2021 και μετά από σχόλια στην ανάρτησή σας στο fb με την οποία προβάλατε την συνέντευξή σας.
Φαίνεται κύριε Ρέτσα, πως κάποιο πρόβλημα υπάρχει και λέτε πολλά ψέματα, τα οποία θα συμφωνήσουμε πως μικρή σημασία έχουν, αφού το αποτέλεσμα για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν αλλάζει. Πατώσαμε και αυτό δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ψέμα, αφού έτσι κι αλλιώς οι παράγοντες στην πλειοψηφία δεν επιθυμούν να συνεχιστούν τα.... πρωταθλήματα.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ακολουθήσαμε την πορεία των δήθεν εξυγιαντών της ΕΠΟ και έχουμε τα ίδια αποτελέσματα μ΄ αυτούς.
Φτάσαμε να κάνουμε κληρώσεις για να έχουμε την κυπελλούχο ομάδα, φτάσαμε στο να πληρώνουν τα σωματεία και πάλι συνδρομές για συμμετοχή στα πρωταθλήματα 2020 - 2021, ενώ δεν είχαν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα της περιόδου 2019 - 2020 και ευχόμαστε να μην ζητηθεί να πληρώσουν και πάλι παράβολα για τα πρωταθλήματα 2021 - 2022.
Φυσικά κύριε Ρέτσα, είμαστε σίγουροι πως η απάντησή σας θα είναι πολύ απλή. Θα πείτε πως μιλάτε καθημερινά με τους διοικούντες τα σωματεία και ξέρετε τις απόψεις τους.
Αυτό φυσικά δεν σας καλύπτει, γιατί δεν είναι η σωστή διαδικασία και φυσικά δεν είναι σύμφωνα με αυτό που λέτε πάντα εσείς και δεν είναι άλλο από το "σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες"!!!!
Αγαπητέ κύριε Ρέτσα, δεν πρέπει να έχετε κάποια ανησυχία, αφού οι φίλοι σας επικοινωνιολόγοι, δεν πρόκειται να κάνουν κριτική στο πρόσωπό σας, αφού όπως λέει ο λαός ".......και τα σκυλιά δεμένα".

ΥΓ: Κύριε Ρέτσα, δεν διαγράφουμε ποτέ τα σχόλια των αναγνωστών που δεν μας αρέσουν. Είχαν κάνει σχόλια ο λ. Αγαπητός Σπύρος, ο κ. Τάσος Μαναρίτσας και άλλοι, αλλά κρατήσατε μόνο δύο άλλα τα οποία ήταν θετικά....
Μην πείτε ψέματα πως δεν υπήρχαν αυτά τα σχόλια.