Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν έχει καμία αγωνία για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Όποιος κι αν είναι θα πανηγυρίσει και αυτός που θα χάσει θα παρηγορηθεί και θα επιστρέψει εκεί που ήταν. Τι δεν καταλάβατε;
Ο κ. Ζαγοράκης αν δεν εκλεγεί θα επιστρέψει στην Ευρωβουλή και θα ευχηθεί τα καλύτερα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αρχηγός δεν θα χάσει κάτι. Το ποδόσφαιρο θα χάσει την ευκαιρία.
Αν χάσει ο κ. Νίκας, θα επιστρέψει στα καθήκοντά του στην ΕΠΣ Βοιωτίας και ούτε γάτα ούτε ζημιά, αφού υπήρξε υποστηρικτής του Ζαγοράκη και μάλιστα με.... επίσημη ανακοίνωση, μέχρι που πήρε εντολή να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ......
Φίλες και φίλοι αναγνώστες το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πήγε πολλά χρόνια πίσω και υπεύθυνοι είναι οι δήθεν εξυγιαντές, οι οποίοι είναι φερέφωνα κάποιων προέδρων μεγάλων ΠΑΕ, οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και χρησιμοποιούν προέδρους των ΕΠΣ.
Αν αυτό δεν είναι κατάντια, συγνώμη κάναμε λάθος.
Εμείς δεν γνωρίζουμε καλά τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ρωτάμε αυτούς που γνωρίζουν πολλά και δεν θα μας πούνε ποτέ ψέματα.
Μπορεί να μην γράφουμε τα ονόματά τους για ευνόητους λόγους, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ αχυράνθρωποι και ποτέ δεν υπηρέτησαν παράγκες.
Ο μπάρμπα Στέλιος αυτούς θα ρωτάει πάντα, αφού οι απόψεις τους είναι αυτές που στο τέλος θα δικαιωθούν.