Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Εθνική Ελλάδος γειά σου

 - Θαύματα δεν θα γίνουν ποτέ και δύσκολα θα δημιουργηθεί μια καλή και αποτελεσματική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αν δεν μπούνε κανόνες κι αν δεν έχουμε πολλούς Έλληνες στις 11άδες των Ελληνικών ομάδων.
Για ποια Εθνική μιλάμε και για ποιο ποδόσφαιρο;
Τι απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε, όταν ο κάθε προπονητής που έρχεται στην Εθνική, θέλει να περάσει μια φιλοσοφία η οποία καμία σχέση δεν έχει με την Ελληνική πραγματικότητα.
Τι απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε όταν οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν στην.... Εθνική, τις περισσότερες φορές δεν λένε μεταξύ τους ούτε καλημέρα;
Πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις 11 ποδοσφαιριστές  σε θέσεις κλειδιά, όταν δεν συνυπήρξαν ποτέ σ΄ αυτή την θέση;
Ας τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα.
Αν η Εθνική δεν αποκτήσει χαρακτηριστικά οικογένειας, αν δεν χρησιμοποιηθούν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στις Ελληνικές ομάδες, το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα σηκώσει ποτέ κεφάλι.
Και κάτι ακόμη.
Υπάρχουν Έλληνες προπονητές, οι οποίοι μπορούν να τα καταφέρουν και είναι παραμύθι αυτό που συμβαίνει με τους ξένους.
Ευχόμαστε σύντομα ν΄ αλλάξουν όλα για την Εθνική, γιατί μόνο έτσι θα στέκεται με αξιοπρέπεια στα γήπεδα.
Χθες η Εθνική μπορεί να πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας όπως τον πήρε, αλλά δεν υπήρχε από το κέντρο και μπροστά, αφού χθες μπορεί να μην βάλαμε λεωφορείο στην εστία μας, για να μας θυμίζει τον αγαπητό κ. Βαζάκα, αλλά βάλαμε νταλίκα αμυντικά με 11 ποδοσφαιριστές από την εστία μας μέχρι το κέντρο.
Πήραμε την ισοπαλία μ΄ ένα πέναλτι το οποίο αν το έδινε σε βάρος του Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ ένας διαιτητής και μάλιστα Έλληνας, θα τον είχαν συλλάβει ήδη!!!!
Αν αυτή την Εθνική θέλουμε, περαστικά μας.