Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και ευχόμαστε να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο και προσοχή. 
Να φοράτε παντού την μάσκα σας για να μην έχετε ραντεβού με τον κορονοϊό. 
Αυτός ο τύπος, τώρα που είναι στα τελευταία του, έχει γίνει περισσότερο επικίνδυνος και προτιμά και νεότερους σε ηλικία, αφού περίπου 1.500.000 κυρίως μεγάλη σε ηλικία έκαναν το εμβόλιο. 
Τον τελειώνουμε σύντομα και θα κάνουμε Πάσχα, θέλει δεν θέλει, όπως και θα ζήσουμε ένα όμορφο Καλοκαίρι. Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν το αντέχει και προσπαθεί να τα εμφανίσει όλα μαύρα και να μας πείσει πως αν ήταν αυτός κυβέρνηση, όλα θα ήταν καλύτερα!!!
Ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα και δεν την τιμώρησε. Έστειλε τον Αλέξη και τους μπαχαλάκηδες εκεί που έπρεπε και θα τους..... ξαναστείλει και την επόμενη φορά. Μόνο που την επόμενη φορά ο Αλέξης θα υποχρεωθεί να μην είναι και αρχηγός, αφού η Δούρου θέλει να γίνει ο θηλυκός Αλέξης. 

- Σήμερα έχουμε και τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά δεν περιμένουμε τίποτα το ουσιαστικό. Αναμενόμενο θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά δεν ξέρουμε αν από Δευτέρα θα έχουμε εκλεγμένη διοίκηση ή υπηρεσιακή. Το γράφουμε αυτό γιατί σύμφωνα με αυτούς που ξέρουν, ο Ζαγοράκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, με μεγάλη διαφορά από τον Νίκα, αλλά  υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί και η ΦΙΦΑ με την ΟΥΕΦΑ να προχωρήσουν σε διορισμό υπηρεσιακής διοίκησης!!! 

- Δεν αλλάζουμε άποψη για τα όσα ακούσθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων. Τεράστια η ευθύνη της προέδρου για το ότι δεν αντέδρασε στα όσα είπε ο κ. Καθαροσπόρης για την κυρία Ελένη Αϊδίνη και φυσικά στο ότι δεν άφησε την κυρία Μιντζιφίρη να ολοκληρώσει την τοποθέτησή της. Η κυρία πρόεδρος θα πρέπει με ανακοίνωσή της να ζητήσει συγνώμη για την στάση της αυτή, γιατί τα όσα ακούσθηκαν προσβάλλουν την ίδια και φυσικά το Δημοτικό Συμβούλιο.

- Γελάνε και οι πέτρες με την συμπεριφορά του κ. Ρέτσα, ο οποίος διέγραψε σχόλια κάτω από ανάρτησή του, τα οποία ήταν αρνητικά αλλά έλεγαν την αλήθεια και κράτησε μόνο αυτά που τον χαρακτήριζαν προεδράρα!!!! Λυπούμαστε ειλικρινά, αλλά αυτό είναι κατάντια. Από Δευτέρα θα έχουμε να γράψουμε πολλά και διάφορα, που έχουν σχέση με την ΕΠΣΕ.

- Σαββατοκύριακο έχουμε και πάμε χαλαρά.