Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Να προσέχετε την υγεία σας και φυσικά να προσέχετε τον καύσωνα ο οποίος θέλει φαίνεται να συναγωνισθεί τον κορονοϊό. Θερμό από κάθε άποψη αυτό το Καλοκαίρι, εκτός από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπου επικρατεί η ψύχρα και κανένας δεν πιστεύει πως αυτή η κατάσταση θα διορθωθεί. Σε τοπικό επίπεδο, τα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά αφού οι πραγματικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου, δεν δείχνουν καμία διάθεση να συνεχίσουν να είναι οι ....αιμοδότες του αθλήματος, για το οποίο πλέον δεν υπάρχει όραμα, δεν υπάρχει προοπτική και όλα είναι στον αέρα.

- Χθες είχαμε την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Εύβοιας και φάνηκε πως όλα είναι στον αέρα, αφού περίπου 20 από τα 100 σωματεία ήταν εκεί και το χειρότερο ήταν πως απουσίαζαν οι περισσότερες ομάδες και από την Α΄ Κατηγορία!!!!

- Μπορεί η ζέστη, μπορεί το Καλοκαιράκι, μπορεί, μπορεί μπορεί, αλλά η ουσία δεν αλλάζει, αφού ο προβληματισμός των περισσοτέρων παραγόντων από αυτούς που πήραν μέρος στην Γενική Συνέλευση ήταν μεγάλος. Θυμόμαστε σε προηγούμενη ΓΣ τον κ. Ρέτσα να λέει πως οι παρόντες ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, αλλά τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την ζέστη, την πανδημία και δεν ξέρουμε τι άλλο, για να δικαιολογήσει την μικρότερη παρουσία σωματείων, από κάθε άλλη φορά.

- Αλήθεια πόσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της Εύβοιας μέχρι χθες που τελείωσε η προθεσμία;;; Δεν πρέπει να υπάρξει μια επίσημη ενημέρωση; Έγιναν δεκτές και δήλωσαν συμμετοχή και ομάδες οι οποίες με βάση τον αθλητικό νόμο, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής;;;;

- Αλήθεια, αν λέμε αν, ο Αυγενάκης δεν δώσει παράταση ώστε να προλάβουν τα σωματεία αν το επιθυμούν να νομιμοποιηθούν και να εγγραφούν στο μητρώο, τι πρωταθλήματα θα έχουμε στην Εύβοια; Μέχρι στιγμής περίπου 39 σωματεία έχουν δικαίωμα συμμετοχής και κάποια ακόμη θα ολοκληρώσουν την διαδικασία μέχρι το τέλος Αυγούστου. Με τα υπόλοιπα τι θα γίνει;

- Σε λεπτομέρειες δεν θέλουμε να μπούμε για κάποια σωματεία, γιατί αν το κάνουμε θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αφού ο αθλητικός νόμος είναι αυστηρός και συγκεκριμένος όπως και τα καταστατικά των ομάδων.

- Αν θέλουμε να επανέλθει το ποδόσφαιρο σε μια σχετική κανονικότητα, θα πρέπει να λέμε και να γράφουμε αλήθειες και φυσικά να μην χρησιμοποιεί η ΕΠΣΕ εισπρακτικούς μηχανισμούς, γιατί έτσι θα βάζει μεν χρήματα στο δικό της ταμείο, αλλά θ΄ απογοητεύει περισσότερο τους παράγοντες που απέμειναν στον χώρο.

- Καλό Σαββατοκύριακο