Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε πολύ και τον καύσωνα και καλό είναι να μην είσθε στον ήλιο και ιδιαίτερα μετά τις 11:00 έως και  19:00. Ακολουθήστε τις συμβουλές των γιατρών και να έχετε υπομονή, μέχρι να φύγει και ο καύσωνας. Όσο για τον κορονοϊό, τι να γράψουμε;
Τα κρούσματα θ΄ αυξηθούν σημαντικά και η μόνη μας ελπίδα είναι το εμβόλιο. Οι πλήρως εμβολιασμένοι ξεπέρασαν τα 5.000.000 και πιστεύουμε πως σύντομα θα περάσουμε σε ικανοποιητικό αριθμό πλήρως εμβολιασμένων, ώστε να μην ξαναζήσουμε και πάλι όσα .....ζήσαμε το χρονικό διάστημα που πέρασε με γεμάτα όλα τα νοσοκομεία. Φτάσαμε σχεδόν στους 13.000 νεκρούς από τον κορονοϊό. Γιατί να μην εμβολιασθούμε ΟΛΟΙ;

- Ο καθένας κάνει μόνος του μια δημοσκόπηση και είναι σίγουρος πως έβγαλε το σωστό αποτέλεσμα. Αυτόν τον λένε παπατζή, ιδιαίτερα όταν χρόνια τώρα, ξέρουμε τα παιχνιδάκια που παίζει και πόσο μισεί την Βάκα, τον Φάνη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Βγάζει σπυράκια το φερέφωνο των προμηθευτών, των εργολάβων και κάποιων επίορκων υπαλλήλων. 

- Όταν έχεις ανοιχτή μια δημοσκόπηση για τους φίλους σου και έχουν πάρει μέρος σ΄ αυτή μόλις 332 αναγνώστες σου, οι οποίοι προφανώς ακούνε και διαβάζουν τις μαλακίες σου και τις επιθέσεις σου στον Φάνη και στην Βάκα, όλοι θα βάζαμε στοίχημα πως στη δημοσκόπηση για το πόσο καλή είναι η Δημοτική Αρχή, η Βάκα θα είχε το πολύ 40 θετικές ψήφους και 290 αρνητικές.

- Κοιτάξτε όμως τι έγινε. Από μέτρια έως πολύ καλή είχαμε 163 ψήφους (49,096%) και από κακή έως πολύ κακή 164 ψήφους (49,39%), ενώ 5 (1,05%) δήλωσαν δεν ξέρω δεν απαντώ.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν σ΄ αυτή την δημοσκόπηση, ψήφιζαν οι ψηφοφόροι και φ΄λοι της δημοτικής αρχής.

- Θυμάστε την δημοσκόπηση λίγο πριν τις εκλογές που ήθελε την Βάκα να είναι στην 3η θέση αφού ο Παγώνης ήταν πρώτος με διαφορά και θα ακολουθούσε ο Καθαροσπόρης; Το τι έδειξε η κάλπη μετά από λίγες μέρες το ξέρετε όλες και όλοι και το ξέρουν και τα φερέφωνα που τότε χτυπούσαν την Βάκα. Σήμερα μπορεί να άλλαξαν αφού ξέρουν από κωλοτούμπες, αλλά την ώρα των εκλογών πάλι θα είναι απέναντι στην Βάκα.