Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Οι ευχές είναι απαραίτητες, όσο θα υπάρχει κορονοϊός και τώρα τον συνοδεύει ο καύσωνας και έχει πάντα στο πλευρό του και τους ψεκασμένους. Πως να μην είναι επικίνδυνος με τέτοια συνοδευτικά;
Ας μη γελιόμαστε. Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του και ο άλλος δίνει μάχη για να πείσει αυτόν τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο, γιατί πιστεύει πως έτσι θα κάνει κακό στην κυβέρνηση, θα κάνει κακό στην Δημοκρατία και άλλα τέτοια. Ο μη εμβολιασμός κάποιων δεν θα κάνει κακό στον Μητσοτάκη, αλλά θα στείλει στον ....τάφο, αυτούς που θα βρει απροστάτευτους. Κάντε λοιπόν το εμβόλιο και μην ακούτε τους τσαρλατάνους.

- Εμείς λέμε ΝΑΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό όσων εργάζονται είτε στο δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στους ανθρώπους του αθλητισμού γενικώς. Κανείς χωρίς εμβόλιο σε χώρους εργασίας και άθλησης.

- Τελικά όπως κι αν φερθείς, τον μπελά σου θα βρεις. Εμείς δεν ενοχλούμε κανέναν, γιατί αισθανθήκαμε κάπως και θελήσαμε να δούμε, πόσο εύκολα μπορούν να σε ξεχάσουν κάποιοι. Μας αρέσει αυτό το παιχνίδι και μας αρέσει γιατί μ΄ αυτόν τον τρόπο, διαπιστώνεις αν η εκτίμηση είναι αμοιβαία ή όχι. Τα δικά μας συμπεράσματα καλύτερα να μην τα γράψουμε.

- Εμείς δεν αλλάζουμε. Πιστεύουμε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν θα κάνουμε κωλοτούμπα, επειδή θα μας το ζητήσει κάποιος ή γιατί θα μας πληρώσει κάποιος ή γιατί κάποτε υπήρξαμε υπάλληλοι αυτού που θα μας το ζητήσει. Πάντως όταν έχω ένα αξίωμα και το έχω κερδίσει με την βοήθεια και της ΝΔ, δεν έχω δίπλα μου κονδυλοφόρους οι οποίοι πολεμούν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

- Το "μισό - μισό" λένε πως θα παίξουν οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης στις επόμενες εκλογές. Τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει πως θα κατεβάσουν κοινό ψηφοδέλτιο και θα είναι ο ένας δήμαρχος τα πρώτα 2,5 χρόνια και ο άλλος τα άλλα 2,5 αφού η θητεία θα ε΄ναι πλέον 5 χρόνια. Το θέμα είναι ποιος θα είναι τα πρώτα χρόνια και ποιος τα επόμενα. Αν είναι αυτό το πρόβλημα πιστεύουμε πως υπάρχει λύση. Τυπικά θα είναι ο κ. Παγώνης και ουσιαστικά ο κ. Καθαροσπόρης. Αφού αυτό το υπηρέτησαν στο πρόσφατο παρελθόν.