Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Εμείς δημοσιεύσαμε απλά τις 3 ανακοινώσεις της ΕΠΣΕ για το θέμα των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα. Δεν τις κάναμε εμείς αυτές τις ανακοινώσεις. Γιατί λοιπόν είμαστε εμείς οι κακοί; Μήπως επειδή γράφουμε αλήθειες και δείχνουμε πόσο εύκολα αλλάζουν τις αποφάσεις. Είναι σίγουροι πως δεν θα τις αλλάξουν και πάλι; Μέχρι να γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων, όποια ομάδα θα πάει να δηλώσει συμμετοχή, δεν θα της πούνε όχι. Κύριε Ρέτσα, αν θέλετε το βάζουμε.... και στοίχημα αυτό. 

- Με βάση την προκήρυξη των πρωταθλημάτων, συνολικά έχουν δικαίωμα συμμετοχής 100 ομάδες. Οι 16 στην Α΄ Κατηγορία, οι 32 στην Β΄ κατηγορία και οι 64 στην Γ΄ κατηγορία. Πόσες από αυτές δήλωσαν συμμετοχή μέχρι τώρα. Να θυμίσουμε πως την περίοδο 2020 - 2021 είχαν δηλώσει συμμετοχή 72 ομάδες. Οι 16 στην Α΄ κατηγορία, οι 32 στην Β΄ κατηγορία και οι 24 στην Γ΄ Κατηγορία.

- Το μόνο που δεν αλλάζει ο κύριος Ρέτσας είναι το να χρεώνει μα παράβολα τα σωματεία, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια εισέπραττε παράβολα και αγωνιστική δράση δεν είχαμε. Αλήθεια πότε θα ενημερωθούν τα σωματεία για το χαράτσι της αντικατάστασης των δελτίων;;;;