Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου Χαλκιδέων και ακούσαμε διάφορα. Εκνευρισμένος εμφανίσθηκε ο κ. Παγώνης, αφού ήθελε με τις φωνές του να μην επιτρέπει στον κ. Παπαγεωργόπουλο να του δώσει να καταλάβει πως δεν κατάλαβε τι του είπε. Μέχρι και για κατάχρηση εξουσίας μίλησε ο κ. Παγώνης!!! Τι να κάνει όμως ο πρώην δήμαρχος όταν είναι φανερό πως οι δικοί του βρήκαν άλλον για να ....είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2023;;;;

- Έχουμε και ηχηρές απουσίες από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου, αλλά και από τις συνεδριάσεις του ΔΟΑΠΠΕΧ και άλλων οργανισμών. Χθες για μία ακόμη φορά κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου απουσίαζαν από την συνεδρίαση. Προβληματισμό δημιουργεί η απουσία της κυρίας Δαριβέρη από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις συνεδριάσεις του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, όπως και η απουσία της κυρίας Ζλακώνη από τις αντίστοιχες συνεδριάσεις.

- Για την κυρία Ζλακώνη δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο, αλλά μας στενοχωρεί η απουσία της κυρίας Δαριβέρη η οποία είναι νέα και δραστήρια, αλλά είχε την ατυχία να είναι πάντα στην αντιπολίτευση τις δύο φορές που ήταν υποψήφια. Η κυρία Δαριβέρη μετά το θέμα του γηπέδου ΜΟΥΣΤΑΚΑ/ΤΖΙΩΤΗ "χάθηκε" από το προσκήνιο. Ας ελπίσουμε να επανέλθει, γιατί σίγουρα είναι χρήσιμη.