Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

....σφηνάκια

 - Τρία από τα 5 μέλη της οικογένειάς μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό και προχωράει ο προγραμματισμός και για τα άλλα δύο μέλη. Δεν φοβόμαστε τα εμβόλια, αλλά τον κορονοϊό. Ας μη γελιόμαστε. Ο κορονοϊός δείχνει την δύναμή του και η επιστήμη τον αντιμετωπίζει με μέτρα και εμβόλια.
Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες ....και όχι στους τσαρλατάνους.

- Γράψαμε κάτι για την επικοινωνία του Δήμου Χαλκιδέων και τους επικοινωνιολόγους που είναι κοντά ή αν θέλετε συνεργάτες της δημοτικής αρχής και υπήρξαν παρεξηγήσεις. γι΄ αυτό θα επαναλάβουμε. Σε δυο βάρκες δεν μπορεί και δεν πρέπει να πατάει κανείς, όταν είναι δίπλα στη δήμαρχο. Έχει υποχρέωση να υπηρετεί την πολιτική της δημάρχου και γενικότερα της παράταξής της και όχι από την μία η δήμαρχος να ευχαριστεί τον πρωθυπουργό και από την άλλη συνεργάτες της να τον κατηγορούν. Δεν είναι επίσης δυνατόν, επικοινωνιολόγοι συνεργάτες της Δημοτικής Αρχής, να προβάλλουν συνεχώς κάποιους. Δεν είναι η δουλειά τους αυτή.

- Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα θα πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσει το θέμα, γιατί δεν είναι δυνατόν, αυτό να συνεχιστεί. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, σε σχέση με τις επόμενες εκλογές και ο καθένας θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Και με το χωροφύλαξ και με το αστυφύλαξ δεν μπορεί να γίνει.