Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

.....φαπούλες

 - Ποιοι θα είναι οι κερδισμένοι στην ποδοσφαιρική περίοδο 2021 - 2022; Φυσικά οι ποδοσφαιριστές που πήραν ή θα πάρουν καλές προκαταβολές και θα εισπράξουν και τους μισθούς μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021. Φυσικά κερδισμένη θα είναι και η ΕΠΣΕ η οποία θα εισπράξει παράβολα από όλους και θα βάλει χρήματα στο ταμείο χωρίς κόπο και στο τέλος θα..... στενοχωρηθούν γιατί δεν θα έχουμε πρωταθλήματα και κύπελλο!!!!

- Πολλές μεταγραφές για ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ με γνωστά ονόματα καλών ποδοσφαιριστών και είναι πλέον φανερό πως οι διοικούντες τις ομάδες αυτές, έχουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προσοχή, γιατί κάτι λείπει από τις δύο ομάδες.....

- Έχουμε κάποια είδηση από τα Ψαχνά; Τελικά θα δηλωθεί η ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ή όχι; Η τελευταία καλή πράξη της απερχόμενης διοίκησης του κ. Στούπα θα είναι το να δηλωθεί η ομάδα και αν από όλους αυτούς που την αγαπάνε πολύ, δεν βρεθεί να την αναλάβει, τουλάχιστον την περίοδο 2022 - 2023 θα μπορεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄  τοπικής κατηγορίας.