Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Συγνώμη, αλλά μάλλον έχουμε κάνει λάθος. Καταδικάστηκαν κάποια στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πιστέψαμε πως τελειώσαμε με αυτούς τους τραμπούκους και εγκληματίες;
Λάθος κυρίες και κύριοι, αφού τις ίδιες πρακτικές ακολουθούν αυτοί οι οποίοι κάνουν επιθέσεις σε ιεράρχες και μάλιστα μέσα στους Ιερούς Ναούς, επίθεση προς επιστήμονες και σε όποιον μιλάει για τα εμβόλια.
Επιτέλους ας παρθούν μέτρα, γιατί ....όλοι αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν αυτά που έκανε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

- Όποιος δεν θέλει να εμβολιασθεί ας αναλάβει και τις ευθύνες του. Οι εκπαιδευτικοί που δεν θέλουν το εμβόλιο, ας μπούνε σε αναστολή για να μην μεταφέρουν τον κορονοϊό στα παιδιά ή τα παιδιά σ΄ αυτούς και αυτοί στις οικογένειές τους. Έλεος κυρίες και κύριοι εκπαιδευτικοί. Δεν είναι δυνατόν να θέλετε τα πάντα και να μην κάνετε το εμβόλιο. Ασφαλή σχολεία σημαίνει ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ εμβολιασμένοι. Σε αντίθετη περίπτωση στα σπίτια τους οι λίγοι. Δεν θα την πληρώσουν αυτοί που εμβολιάσθηκαν.

- Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο να μην έχει τις αποδοχές του, όταν δεν θα πηγαίνει να προσφέρει υπηρεσίες. Δεν είναι δυνατόν να την πληρώνουν πάντα αυτοί που ακολουθούν τους κανόνες.