Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Να προσέχετε γενικώς, γιατί έτσι όπως το πάνε κάποιοι, ο κίνδυνος είναι μεγάλος και δεν ξέρεις αν θα πας από κορονοϊό, αν θα πας από φωτιά, ή αν θα πας από το άγχος και την στενοχώρια.
Ας προσέχουμε λοιπόν λίγο περισσότερο, ας ακούμε τους ειδικούς και όχι τους ψεκασμένους του fb.
Δεν τα πήγαμε καλά με τις φωτιές στην Εύβοια, δεν τα πάμε καλά με τον κορονοϊό, αφού είμαστε ψηλά στην λίστα των κρουσμάτων και δυστυχώς, είναι πολλοί αυτοί που δεν ....τηρούν τα μέτρα.
Θα μας κλείσουν μέσα και πάλι και τότε να δούμε τι θα έχουμε να πούμε.

- Η κυβέρνηση έχει όπλα στο οπλοστάσιό της και θα πρέπει να τα βάλει μπροστά. Δεν θες να κάνεις το εμβόλιο; Μην το κάνεις, αλλά να μην σου επιτρέπουν να έχεις πρόσβαση σε καμία πλατφόρμα επιδομάτων. Να μην έχεις πρόσβαση σε καμία απολύτως υπηρεσία. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλαμβάνει ο καθένας τις δικές του ευθύνες. Όταν δεν μπορείς να τηρήσεις τις αποφάσεις των ειδικών και του κράτους, τότε να μην ισχύουν και οι άλλες αποφάσεις/παροχές του κράτους προς εσένα.

- Μας "τα είπε" χθες ο κ. Μάνος Φωτάκης για την δήμαρχο κυρία Βάκα και την παράταξή της. Αγαπητέ κύριε Φωτάκη, ο καθένας έχει τις απόψεις του. Δεν δεχόμαστε όμως το ότι κάνουμε ξεσκόνισμα στην δήμαρχο κυρία Βάκα. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στην Έλενα και αυτό δεν αλλάζει. Εμείς τα λάθη της, τα επισημαίνουμε και αυτό δεν θ΄ αλλάξει. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

- Εσείς κύριε Φωτάκη, επιλέξατε να πάτε με τον κ. Καθαροσπόρη. Οι δημότες σας έστειλαν στην 3η θέση ως παράταξη και αυτό δεν αλλάζει. Κάνατε προφανώς λάθος επιλογή. Εμείς δεν αλλάξαμε. Δεν θα κρίνουμε την δημοτική αρχή, επειδή ανεβάσατε μια φωτογραφία με σκασμένο λάστιχο ενός φορτηγού το οποίο προφανώς πήγαινε προς την επιχείρησή σας. Φταίνε λέτε οι λακκούβες που έχει ο δρόμος. Μπορεί να φταίει και κάποια πρόκα που βρέθηκε στο δρόμο. Τι πρέπει να κάνει η Βάκα; Να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει τους δρόμους;;;

- Να κάνει ότι αλλαγές είναι να κάνει η δήμαρχος σε αντιδημάρχους και προέδρους να τελειώνουμε, γιατί δεν αντέχουμε άλλο το πολύ λιβάνι που ρίχνουν καθημερινά, για κάποια πρόσωπα. Εμείς το γράψαμε. Αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να τιμήσει την εμπιστοσύνη των δημοτών και την ψήφο τους και όχι να κάνει συμβιβασμούς και παζάρια. 

- Εμείς δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της δημάρχου και ούτε θα τις κάνουμε υποδείξεις, αφού δεν είμαστε ειδικοί, ούτε και γνωρίζουμε την προσφορά και τις ικανότητες όλων.