Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δώστε τα όλα κυρίες και κύριοι. Μην σταματάτε να λέτε και να γράφετε εναντίον της κυβέρνησης, εναντίον δημάρχων, εναντίον Περιφερειάρχη και εναντίον όλων όσων δεν στηρίζουν χουντικούς και ΣΥΡΙΖΑ.
Ότι κι αν κάνετε, όσα κι αν γράψετε, στο τέλος θα καταλάβετε πως δεν τρώει άλλο σανό ο κόσμος. Σας γνώρισε κι από την καλή και από την ανάποδη και ξέρουμε όλοι πως μόνο για τον εαυτούλη σας δείχνετε ενδιαφέρον και για κανέναν άλλον.
Ξέρουμε πολλούς δήθεν αριστερούληδες, οι οποίοι μια χαρά έχουν συνεργασία με γαλάζιους δημάρχους και Περιφερειάρχες, έχουν μια θεσούλα, έχουν..... και "τα οδοιπορικά τους"!!
Λοιπόν μαζευτείτε, γιατί θ΄ αρχίσουμε να ρίχνουμε ονόματα δήθεν αριστερούληδων και θα πέσει κλάμα στην πιάτσα.
Κακώς λέει ο άλλος δέχθηκε συνεργασία με την κυβέρνηση ο Μπένος!! Κι εσύ ρε μάγκα, πως δέχθηκες συνεργασία με την Βάκα ή τον Φάνη;
Τέλος πάντων.
Για τον Γιαννάκη τι να γράψω;
Όσα γράψαμε είναι η αλήθεια. Είναι τραγικό να μιλάει για νομιμότητα, αυτός που τηλεφώνησε σε προπονητή και του ζήτησε να παρανομήσει!!!!!
Δεν έχουμε ιερό και όσιο τελικά.
όλα τα κάνουμε για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να μείνει στην καρέκλα.
Έχουμε χρόνο μπροστά μας και όλοι θα διαπιστώσετε πως με τον Γιαννάκη θα πληρώνουν όλοι και δεν θα έχουμε ποτέ ολοκληρωμένα πρωταθλήματα. Δεν είχαμε το 2019-2020, δεν είχαμε το 2020 - 2021 και δεν θα έχουμε και το 2021 - 2022.
Γι΄ αυτά που ζητάει η ΕΠΟ, θα πει κανείς κάτι ή περιμένουμε καμιά ευνοϊκή απόφαση της παράγκας, για να έχουμε να λέμε;