Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εμείς δώσαμε ραντεβού στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 και μέχρι τότε απλά κάνουμε προθέρμανση.
Θα δίναμε ραντεβού στις 3 Σεπτέμβρη, αλλά δεν θέλαμε να πέσουμε πάνω σε εκδηλώσεις που μπορεί να κάνει η Φώφη για το παλιό ΠΑΣΟΚ, του οποίου τον ήλιο έκρυψε για να έχει δικό της μαγαζί και το ονόμασε ΚΙΝΑΛ.
Πάντως αν εκλεγεί πρόεδρος ο Λοβέρδος θα επαναφέρει και το όνομα και τον ήλιο. Στο κάτω κάτω, Ανδρέας δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας θα το αναστήσει, εκτός.... κι αν την δουλειά την αναθέσουν στον Ανδρέα πρώην του ΟΛΝΕ, ο οποίος όμως αυτή την εποχή είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ.

- Μη θυμώνετε κυρίες και κύριοι της αυτοδιοίκησης. Εμείς δεν είμαστε υποψήφιοι και η καρέκλα σας δεν κινδυνεύει από εμάς. Εμείς απλά πιστεύουμε σε κάποιους αυτοδιοικητικούς, σε κάποιους δεν πιστεύουμε και κάποιους τους θεωρούμε και επικίνδυνους για τον τόπο και τους δημότες.

- Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και δεν μας βόλεψε και κανείς για να τον προσκυνήσουμε, αλλά δεν κλείνουμε ούτε μάτια, ούτε αυτιά. Θα γράφουμε τις απόψεις μας και δεν κρυβόμαστε. Όταν χτυπάμε το καμπανάκι και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, δεν πρόκειται να χτυπήσουμε και τον συναγερμό. Δεν μας χρωστάνε και μπορούν να κάνουν αυτό που νομίζουν καλύτερα, με αυτούς που αυτοί επέλεξαν. Απλά εμείς θα μείνουμε στην άκρη μέχρι και το 2023.

- Φάνη προχώρα. Επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Να στηριχθεί η Εύβοια, με κάθε τρόπο και κάθε μηχανισμό. Το ΚΚΕ θέλει με συγκεντρώσεις και κλείσιμο δρόμων, η Μπατζελή και ο Αναγνωστάκης να θέλουν συνεχείς συνεδριάσεις στα καμένα και με τον λαό εκεί να τους χειροκροτεί, γιατί θα τα δίνουν όλα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα τους κοστίσει και τίποτα.
Εσείς Φάνη δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Πίεση στα υπουργεία και στον πρωθυπουργό, για λύσεις τώρα και όχι αύριο.

- Φάνη προχώρα δυναμικά και όλα θα πάνε καλά. Καιρός να σχεδιασθεί η ΝΕΑ ΕΥΒΟΙΑ. Καιρός να ζωντανέψει και το Φθινόπωρο και το Χειμώνα και την Άνοιξη η Βόρεια Εύβοια. Να μην μείνει κανείς χωρίς το σπίτι του, κανείς χωρίς δουλειά, κανείς χωρίς εκπαίδευση.

- Φάνη, αυτοί που ουρλιάζουν είναι αυτοί που πιστεύουν πως θα κερδίσουν ψηφαλάκια πατώντας πάνω στα καμένα και στην καταστροφή. Υπάρχει χρόνος. Μπορείς να τα καταφέρεις μαζί με τους συνεργάτες σου. Δουλειά μέρα νύχτα και όλα θα πάνε καλά. Όλοι οι δήμαρχοι της Εύβοιας θα είναι δίπλα σας και θα στηρίξουν την προσπάθεια. Απέναντι θα είναι γυρολόγοι της πολιτικής και αυτοί που θέλουν να πάρουν τις θέσεις σας. όλους θα τους κρίνουν οι πολίτες, όταν έρθει η ώρα.