Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Το εμβόλιο σώζει

 - Φαίνεται πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Είναι ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, άνθρωποι της ενημέρωσης και άλλοι, οι οποίοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, αλλά θέλουν να παίξουν και ποδόσφαιρο και να είναι στα γήπεδα.
Την ίδια στιγμή δεν θέλουν να πληρώσουν και τα τεστ από την τσέπη τους, αλλά να τους τα πληρώνουν άλλοι.
Τα πράγματα είναι απλά.
Έτσι δεν θα ξεκινήσουν ποτέ τα πρωταθλήματα ή και να .....ξεκινήσουν δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ.
Οι ευθύνες των παραγόντων και των προπονητών και των αρμοδίων του ποδοσφαίρου τεράστιες.
Το να προσπαθούν να τις αποφύγουν δεν οδηγεί πουθενά.
Θα μπλέξουν ΟΛΟΙ σε περιπέτειες, αν συμβεί κάτι και δεν είναι δικαιολογία το δεν ήξερα. Για να διεξαχθεί ένας φιλικός αγώνας ή έστω ένας αγώνας προετοιμασίας, θα πρέπει να υπάρχουν διαιτητές και γιατρός, αλλά αυτοί για να υπάρχουν θα πρέπει να έχει τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και να έχει κατατεθεί επίσημα.
Προσοχή κύριοι, γιατί αν συμβεί κάτι, θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.
Η ΕΠΣΕ αλλά και η ΕΠΟ κάποια στιγμή θα πρέπει να ενημερώσουν επίσημα τα σωματεία και τους προπονητές για τις μεγάλες τους ευθύνες.
Εμείς επιμένουμε.
Όλοι θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, αν θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Δεν είναι δυνατόν σε μια ομάδα να υπάρχουν 30 ας πούμε ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ, να έχουν εμβολιασθεί ή να έχουν ήδη νοσήσει και επειδή 3 δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, η ομάδα να μην μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμά της.
Οι δήμοι και οι Περιφέρειες έχουν τεράστια ευθύνη, αν υποκύψουν και κάνουν δωρεάν τα τεστ στους αρνητές, οι οποίοι θέλουν να τους τα πληρώνουν όλα οι άλλοι.