Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

...η άποψή μας

 - Πρέπει να το ομολογήσουμε. Δεν μπορούμε να πείσουμε κάποιους, την ώρα που η ίδια επιστήμη, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή τους. Θα τους λέμε πάντα ΝΑΙ μήπως και έτσι τους βοηθήσουμε, ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα και να μην βρεθούν σε κανένα ψυχιατρείο.
Εμείς "πιτσουνάκια μας", την πίστη μας και τα πολιτικά μας πιστεύω δεν τ΄ αλλάζουμε για κανέναν λόγο. Αυτό το ξέρουν όλοι και δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν και για κανέναν λόγο.
Ψηφίζαμε και ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν απομακρυνθήκαμε από αυτή, ακόμη και σε πολύ δύσκολες εποχές. Ποτέ δεν ζητήσαμε κομματικό ρουσφέτι, γιατί είναι αλήθεια πως δύσκολα έπαιρνες και σειρά, αφού στον κατάλογο έμπαιναν αυτοί που δεν ψήφιζαν.... ΝΔ, αλλά όταν το κόμμα ήταν στην κυβέρνηση πήγαιναν οι κωλοτούμπες και όλο και κάτι ζητούσαν.
Σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, φυσικά και παίζουν ρόλο τα πρόσωπα, αλλά έχει σημασία και η κομματική τους ταυτότητα. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις την πολιτική της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κα σε τοπικό επίπεδο να ψηφίζεις Αναγνωστάκη, ο οποίος έχει λίγο από ΠΑΣΟΚ, λίγο από ΔΗΜΑΡ και τώρα λίγο από ΣΥΡΙΖΑ!!!!!
Όποτε λοιπόν έχουμε Εθνικές Εκλογές, εμείς θα ψηφίσουμε ΝΔ καθαρά.
Όταν το 2023 θα έχουμε Περιφερειακές Εκλογές, θα ψηφίσουμε αυτόν που θα στηρίξει η ΝΔ και τον πρώτο μας σταυρό προτίμησης τον βάζουμε στον Βαγγέλη Κούκουζα.
Το 2023 στις Δημοτικές Εκλογές θα ψηφίσουμε και πάλι το ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα και αν η ίδια δεν είναι υποψήφια, γιατί μπορεί να επιλέξει να είναι βουλευτής, δεν αλλάζουμε ψηφοδέλτιο. Ψηφίζουμε το ίδιο με όποιον είναι υποψήφιος δήμαρχος και τον πρώτο μας σταυρό προτίμησης στο Ληλάντιο όπου ψηφίζουμε, τον βάζουμε στον Βασίλη Γουρνή.
Τι ψάχνετε λοιπόν να βρείτε και γιατί έχετε την εντύπωση πως θα παίξουμε κρυφτούλι;
Εμείς τα γράψαμε και δεν κρυβόμαστε, ούτε το παίζουμε ανεξάρτητοι και διάφορα τέτοια.
Εσείς "τα πιτσουνάκια μας" θα πείτε για τον εαυτούλη σας ή θέλετε και την πίτα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο;;;