Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα κα να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλοι σας και πάντα την προσοχή σας, για να έχετε την υγεία σας προσωπικά, αλλά και η οικογένειά σας και οι γείτονές σας και όλοι οι συνάνθρωποί μας. Πολλές οι ανοιχτές πληγές, αλλά με υπομονή και δύναμη και αλληλεγγύη όλα θα ξεπεραστούν. Ο κορονοϊός είναι εδώ και τον κρατάμε δυνατό όλοι μας, αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που προσέχουν, ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα και κάνουν το αντίθετο από αυτό που πρέπει, αλλά όταν θα βρεθούν στο.....νοσοκομείο θα τους φταίει ο Μητσοτάκης, ο Κικίλιας και ο Χαρδαλιάς. 

- Θα ήθελα ν΄ απαντήσω και στον αγαπητό Γιώργο, ο οποίος δηλώνει κουμουνιστής και από το πρωί μέχρι το βράδυ, βρίζει την κυβέρνηση, βρίζει την ΝΔ, βρίζει κάθε Έλληνα πυροσβέστη, αστυνομικό και όποιον έδινε την μάχη με τις φωτιές στην Βόρεια Εύβοια αφού γι΄ αυτόν όλοι είναι ανίκανοι και οι μόνοι ικανοί ήταν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες!!!

- Γιώργο χαρακτηρίζεις κομματόσκυλα όλους αυτούς που κάνουν προτάσεις για την ανασυγκρότηση της Εύβοιας. Μιλάς εσύ για κομματόσκυλα; Μιλάς εσύ γι΄ αυτούς που με την ψήφο του λαού έχουν εκλεγεί; Μιλάς εσύ για τους Νεοδημοκράτες και τους βρίζεις; Μιλάς ως κουμουνιστής; Μιλάς ως εκλεγμένος εκπρόσωπος κάποιων;

- Γιώργο κομματόσκυλο είσαι εσύ και όλοι οι όμοιοί σου, οι οποίοι δεν μπορείτε να δείτε τίποτα άλλο εκτός από το σφυροδρέπανο. Αυτή η συμπεριφορά σου, κρατάει το ΚΚΕ  στα ποσοστά που όλοι ξέρουμε και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό. Έχεις γίνει ένα με το σύστημα της καθημερινής κομματικής επαναστατικής γυμναστικής μέσα από το fb και αυτό δεν μπορείς να το κρύψεις.

- Όσο κι αν προσπαθείς Γιώργο ως κομματόσκυλο, δεν θα καταφέρεις τίποτα απολύτως και το γιατί το ξέρεις. Αυτή η κυβέρνηση κάνει τα πάντα και δεν  έχει την αποκλειστική ευθύνη για το ότι ποτέ κανείς δεν φρόντισε τα δάση, ποτέ κανείς δεν θέλησε να κοπούν δένδρα για να δημιουργηθούν ζώνες στα δάση, για να ανοίξουν δρόμοι ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων. Οι ίδιοι που τώρα ρίχνετε τις βρισιές σας, βγαίνατε και τότε στους δρόμους και φωνάζατε.

- Γιώργο σήμερα που θα έρθει ο Κουτσούμπας στην Στροφυλιά, να πάτε σε μια άκρη και να τα πείτε μεταξύ σας. Να πείτε πως αν και κουμουνιστές, είσαστε με το κεφάλαιο που δεν ξέρει από κόμματα και χρώματα, που ξέρετε καλά την μαύρη εργασία, που ξέρετε από ενισχύσεις και επιδόματα και δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα.

- Κομματόσκυλο είσαι και φαίνεσαι αγαπητέ Γιώργο και καλό θα είναι να ρίξεις νια ματιά στ΄ αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών για εδώ και πολλά χρόνια. Θα διαπιστώσεις πως την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ψηφίζουν πάνω από 2.300.000 Έλληνες και το ΚΚΕ ούτε καν 300.000 Έλληνες. Υπάρχει χάος μεταξύ των δύο κομμάτων και τα κομματικά σας γυαλιά δεν σας επιτρέπουν να δείτε την αιτία που σας κρατάει για πολλά χρόνια στο 5%.

- Γιώργο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ήταν και παραμένει το κόμμα που έχει συνδεθεί με τα μεγάλα γεγονότα. Είναι το κόμμα που ποτέ δεν οδήγησε Έλληνα εναντίον άλλου Έλληνα. Ήταν το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν όλοι εσείς οι σύντροφοι είχατε ως σύνθημα το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Εσείς ξέρετε από συνδικάτα και τον ρόλο τους. Εσείς Γιώργο ξέρετε τον ρόλο των εργατοπατέρων γενικότερα.

- Γιώργο κλείνοντας θα σου γράψω πως για να έχεις το δικαίωμα εσύ σήμερα να βρίζεις το 40% του Ελληνικού λαού, άλλοι ήταν αυτή που φρόντισαν να έχεις το δικαίωμα να λες την άποψή σου, αλλά όχι να βρίζεις και να προκαλείς σε βία. Οι Νεοδημοκράτες Γιώργο, δεν γίναμε πλειοψηφία και στην Εύβοια τυχαία. Κάποιοι δήθεν αριστερούληδες γυρολόγοι οι οποίοι από το ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ πέρασαν κι από άλλα κόμματα, έφεραν την ΝΔ πρώτη και στην Εύβοια. 
Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις και βγάλε και καμιά φωτογραφία δίπλα στον Κουτσούμπα στην Στροφυλιά και την Δευτέρα να ξέρεις θα έρθει και η Φώφη.