Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε μια καλή Παρασκευή, αλλά να προσέχετε. Να προσέχετε για τον κορονοϊό, να προσέχετε τις φωτιές, να προσέχετε στους δρόμους, αλλά και στην θάλασσα όσοι θα πάτε, για να γυρίσετε υγιείς στο σπίτι σας.
Τα κρούσματα δεν λένε να μας αφήσουν σε ησυχία και δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως έχουν το δικαίωμα να κάνουν προπαγάνδα κατά των εμβολίων, αλλά εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε υπέρ των εμβολίων.
Είσθε βαθιά νυχτωμένοι κυρίες και κύριοι, αν έχετε την άποψη πως είσθε εξυπνότεροι.
Είσθε σαν τους αιρετικούς που σχεδόν καθημερινά κάνουν βόλτες στις..... γειτονιές για να κάνουν προπαγάνδα και να παρασύρουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς στην δική τους αίρεση. 

- Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να μην κάνει χάρες σε κανέναν και για κανέναν λόγο.
Κανείς ανεμβολίαστος στις υπηρεσίες, στους χώρους δουλειάς, σε χώρους διασκέδασης, σε χώρους άθλησης και παντού. Όποιος θέλει να κάνει το τεστ δύο κα τρεις φορές την εβδομάδα, ας συνεχίσει έτσι, αλλά θα το πληρώνει από την τσέπη του.

- Πρωθυπουργέ, κύριε Μητσοτάκη προχωρήστε σε αποφάσεις και με καθαρές θέσεις. Στο σπίτι του ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, αλλά όχι σε χώρους δημόσιους. Εκεί κανόνες και ότι λένε οι ειδικοί. Δεν πρέπει να επιβάλλουν τους δικούς τους όρους κάποιοι ψεκασμένοι, οι οποίοι έχουν παρασύρει τους ανθρώπους σε μια τραγική κατάσταση.

- Κάθε ανεμβολίαστος, είναι μια κινητή βόμβα και κανείς δεν ξέρει που θα εκραγεί και ποιον θα σκοτώσει. Αλήθεια γιατί η πολιτεία να πληρώνει αυτούς που είναι αρνητές; Αν πάψει να τους πληρώνει και να μην δουλεύουν, αν πάψει να τους δίνει επιδόματα, θα συνεχίσουν το παρατράγουδό τους.  Αποφάσεις λοιπόν τώρα πριν φτάσουμε και πάλι στο να μην έχουμε την ελευθερία μας.

- Αλήθεια υπάρχουν ακόμη ανεμβολίαστοι σε επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με την διατροφική αλυσίδα; Υπάρχουν εργοδότες που έχουν υπαλλήλους στα εργαστήριά τους και στην διανομή των προϊόντων τους και οι οποίοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο;

- Τι θα έχουν να πούνε αύριο, αν αρχίσουμε να γράφουμε ονόματα και διευθύνσεις; Τι θα πούνε αν γράψουμε πως μπορεί μέσα από τα προϊόντα τους να μεταφέρουν τον κορονοϊό;

- Αν έτσι το θέλουν θα το έχουν, γιατί ειλικρινά δεν πάει άλλο, αφού σε λίγο θα μας πούνε πως δεν είναι ψεκασμένοι, αλλά αντιστασιακοί και θα ζητήσουν και κάτι παραπάνω.