Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Σε δύο βάρκες;;;;;;

 - Συγνώμη, αλλά δεν καταλάβατε καλά. Την αλήθεια γράψαμε και σύντομα όλοι θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας, αν το θέλετε, γιατί εσείς έχετε φορέσει τα γυαλιά του παραμυθιού και τα βλέπετε όλα ρόδινα.
Λοιπόν να ξέρετε.
Ο κάθε διπλωματούχος προπονητής, πλήρωσε και πληρώνει κάθε χρόνο στην ΕΠΟ και στην ΕΠΣΕ, για να έχει το δίπλωμά του και να εργάζεται σε κάποια ομάδα κάποιας κατηγορίας.
Ποιος του τα ζήτησε αυτά τα χρήματα; Τα ζήτησε η ΕΠΟ και η ΕΠΣΕ. 
Πως λοιπόν έχει το δικαίωμα ένας κύριος από την ΕΠΟ ή ένας πρόεδρος μιας ΕΠΣ να παρεμβαίνει και να ζητάει από τον προπονητή ο οποίος πλήρωσε ....για τα πάντα, να παρέχει δωρεάν και μάλιστα μαϊμού υπηρεσίες, επειδή κάποια ομάδα δεν πληρώνει προπονητή;
Αυτά τα έχουμε γράψει πολλές φορές, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε παρέμβαση ακόμη και προέδρου ΕΠΣ, ώστε να παρανομήσει και η ομάδα και προπονητής.
Θέλαμε ειλικρινά να ξέραμε τι ακριβώς κάνει και πως αντιδρά ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας. Ξέρουμε τους αγώνες που έδωσε και δίνει ο πρόεδρος κύριος Τοκπασίδης, αλλά δεν πρέπει να δημοσιοποιήσει και όλες τις συμβάσεις που υπάρχουν μεταξύ ομάδων και προπονητών;
Ένα μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΕ κάτι παίρνει για τις μετακινήσεις του, ώστε να είναι στις συνεδριάσεις, όταν για παράδειγμα έρχεται από την Βόρεια Εύβοια.
Ένας διαιτητής ο οποίος δεν πλήρωσε για την σχολή του, έχει την αμοιβή του για να σφυρίξει σ΄ έναν αγώνα και κάποια οδοιπορικά.
Ένας γιατρός κάτι θα πάρει για να είναι σε κάποιον αγώνα.
Γιατί ο διπλωματούχος προπονητής πρέπει να βάλει πλάτη δωρεάν και μάλιστα η πρακτική της ΕΠΣΕ να τον αφήνει άνεργο;
Όποιος επιμένει πως εφαρμόζει την νομιμότητα, τ΄'ετοια χαστούκια θα τρώει καθημερινά.
Υπάρχει και Θεός.