Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι τα θες και τι τα γυρεύεις άνθρωπέ μου;
Όταν ο άλλος θέλει να δει την δήμαρχο ή δημοτικούς συμβούλους να πηγαίνουν στο αυτόφωρο επειδή είχαν να συζητήσουν ένα θέμα στην επιτροπή ποιότητας ζωής και το ανέβαλαν, εσύ απλά σηκώνεις ψηλά τα χέρια.
Δεν αναφερόμαστε στην δικηγόρο η οποία υπέβαλλε μήνυση στα μέλη της επιτροπής και στην δήμαρχο, αλλά στον άλλον ο οποίος την είχε στήσει έξω από το δημαρχείο και περίμενε να δει την δήμαρχο με χειροπέδες!!!
Αυτά συνέβησαν και μέχρι να περάσει ο χρόνος για το αυτόφωρο, τα μέλη της επιτροπής πήγαν σε φίλους και γνωστούς για να το.... αποφύγουν.
Το θέμα αφορούσε ένα κατάστημα το οποίο σύμφωνα με την δικηγόρο λειτουργούσε παράνομα.
Κυρία μου αν αποφασίσουμε να κάνουμε όλοι μηνύσεις για τα παράνομα, τότε κάθε μέρα όλοι θα είμαστε στα δικαστήρια, αφού τα περισσότερα, ακόμη και τα σπίτια μας, έχουν τις παρανομίες τους.
Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως ο νόμος πρέπει ν΄ αλλάξει ως προς την αυτόφωρη διαδικασία, για όλους τους αιρετούς που συμμετέχουν σε ΔΣ, Επιτροπές κλπ. Δεν μπορεί να σε οδηγούν στο αυτόφωρο, επειδή παίρνεις ή δεν παίρνεις μια απόφαση.
Να δικαστείς, αλλά όχι στο αυτόφωρο, αφού με εντολή εισαγγελέα, θα αφεθούν ελεύθερη μέχρι την ώρα της δίκης.
Τέλος πάντων. Κάποιοι πέρασαν ξεκούραστα την χθεσινή τους μέρα και σήμερα πρέπει να τρέξουν για να βγάλουν και την χθεσινή δουλειά.
Ο άλλος με την κάμερα, είναι μέσα στην στενοχώρια του, αφού δεν είδε την δήμαρχο με χειροπέδες!!!!