Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

"Πέταξαν" στον Νότο τον Μιαούλη

 - Ομάδα του Δήμου Χαλκιδέων και μάλιστα ομάδα που πέρασε από πάνω της η θεομηνία και της πήρε τα πάντα, μέχρι και το γήπεδο, η ΕΠΣΕ της έδωσε μία και την έστειλε στον Νότιο όμιλο της Β΄ κατηγορίας.
Κρίμα κι άδικο κύριοι.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Νότος με το κέντρο;
Γιατί ο Μιαούλης και όχι κάποια άλλη ομάδα;
Τι θα πείραζε να έχει 12 ομάδες ο Κεντρικός Όμιλος και 10 ο Νότιος, ώστε να μην υπάρχει και ρεπό για την κάθε ομάδα;
Γιατί δεν μπήκανε στην κλήρωση όλες οι ....ομάδες και να υπάρχει και το δίκιο έστω και μέσα από τύχη;
Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ δεν φοβάται αγωνιστικά τον Όμιλο, αλλά η ομάδα δεν υπήρχε και κάποιοι προσπαθούν από την αρχή να την ξαναστήσουν.
Ποιος θα πληρώσει τα ταξίδια στον Νότο;
Ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να ταξιδεύουν από το πρωί και να επιστρέφουν πίσω το βράδυ, όταν εργάζονται, όταν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις;
Αδίκησαν την ομάδα του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ. Αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα σ΄ αυτή την ομάδα, τότε να μην γράφαμε τίποτα. Τώρα όμως οι άνθρωπο του Μιαούλη έχουν δίκιο και θα έχουν το παράπονο.
Εμείς θα παρακαλούσαμε τους ανθρώπους της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές, να μην αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα. Να ηρεμήσουν και να δώσουν την μάχη, για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.
Ο κύριος Γιάννης Μωϋσιάδης, είχε ενημερώσει τον κ. Ρέτσα και του είχε εξηγήσει με ηλεκτρονικό μήνυμα που του έστειλε, τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελε ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ να τοποθετηθεί στον Νότιο Όμιλο. Δυστυχώς δεν εισακούσθηκε, ίσως γιατί δεν είναι από τον Νότο, αλλά "τον πέταξαν" στον Νότο.