Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχουμε όλες και όλοι λίγο περισσότερο, γιατί με τον κορονοϊό ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κάτσει η στραβή. Άρχισαν τα κρούσματα και στα σχολεία και σίγουρα μέχρι και 15 Οκτωβρίου ότι είναι να δούμε, θα το δούμε. Εμείς πάντως θα επιμένουμε και θα λέμε να προσέχετε, μέχρι να τελειώσει αυτό το κακό, γιατί είναι κρίμα και άδικο, να χάνουμε καθημερινά δεκάδες συνανθρώπους μας και εκατοντάδες σε ....καθημερινή βάση, να είναι σε κρεβάτι νοσοκομείου.

- Χθες είχαμε και την κλήρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Εύβοιας την οποία και παρακολουθήσαμε, μετά από πρόσκληση του προέδρου (όχι της ΕΠΣΕ). Επειδή πάντως, όταν είσαι οικοδεσπότης πρέπει να κρατάς και τα προσχήματα, είναι τουλάχιστον αστείο να παριστάνεις τον Μωάμεθ και να περιμένεις να έρθει σ΄ εσένα το βουνό, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι αυτό.

- Η όλη εκδήλωση έγινε στην ψαροταβέρνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ στην Παναγίτσα στην Δροσιά και πραγματικά ο χώρος είναι υπέροχος και φυσικά υπέροχα και τα όσα προσφέρθηκαν ως δείπνο. 

- Απογοήτευση στους παράγοντες και ποδοσφαιριστές του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ, αφού η ομάδα τους δεν θα συμμετέχει στον κεντρικό όμιλο της Β΄ Κατηγορίας, αλλά στον Νότιο. 
Τα προβλήματα του Μιαούλη είναι γνωστά και η ομάδα πάει να σταθεί στα πόδια της, μετά την θεομηνία που δεν άφησε τίποτα και κατέστρεψε μέχρι και το γήπεδο.

- Θυμωμένος ο κ. Γιάννης Μωϋσιάδης και φανερά απογοητευμένος, το τηλέφωνο του οποίου χτυπούσε συνεχώς και αυτοί που του τηλεφωνούσαν του έλεγαν να μην "κατέβει" η ομάδα ν΄ αγωνισθεί. Περισσότερα αργότερα.

- Στην εκδήλωση ήταν και η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Βάκα και ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς, καθώς και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Νίκος Ρόγκας. Η δήμαρχος κυρία Βάκα, αναφέρθηκε στα όσα αυτή η δημοτική αρχή και ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχουν  κάνει και τα όσα θα κάνουν για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα στα γήπεδα.