Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Μανώλη καλημέρα

 - Μανώλη καλημέρα και επειδή μεταξύ μας ότι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια, θέλουμε να σου θυμίσουμε κάτι.
Την θυμάσαι αυτή την δημοσίευση; Έχει την υπογραφή σου και αναρτήθηκε στο ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ στις 13 Μαρτίου του 2020. Είχε προηγηθεί δήλωση του κυρίου Σωτηρίου πάλι σ΄ εσένα στον 96,5 και έλεγε και τότε σχεδόν τα ίδια. 
Μανώλη, εμάς δεν μας ενοχλεί η όποια δήλωση του κυρίου Σωτηρίου και τα όσα λένε τα παπαγαλάκια του.
Από σένα όμως έχουμε την απαίτηση, να μην προσπερνάς.... κάποια πράγματα. Όλα έχουν την τιμή τους, αλλά όλοι στο τέλος πληρώνουμε την ατιμία μας.


Στεφανος Σωτηρίου : Δεν αναφέρομαι σε κανένα ΜΜΕ της Ευβοιας
Από Μανώλης Βέττας -2020-03-13
Με μία λύτη και απέριττη δήλωση ο Κύριος Στέφανος Σωτηρίου εννοούσε ότι δεν αναφερόταν σε κανένα ΜΜΕ της Ευβοίας σε δηλώσεις που έκανε στον 96,5 fm.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων θα ήθελα να διευκρινίσω ότι οι δηλώσεις που είχα κάνει σε εκπομπή του 9.65 για ( Παράσιτα Δημοσιογραφων ) δεν αφορούσαν κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και κανέναν εκπρόσωπο των ΜΜΕ της Εύβοιας.
Σχολιάζοντας την νέα δήλωση-κυβίστηση του Κυρίου Σωτηρίου εικάζουμε ότι μίλα για της γνωστές εφημερίδες του εξωτερικού MARCA, A BOLA, Gazetta delo sport,France football, που από ότι φαίνεται αναφέρθηκαν υποτιμητικά στην μέχρι τώρα πορεία των Αβαντίδων Χαλκίδας  που παρότι έχουν ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην κατηγορία παλεύουν να σωθούν στην πολύ σκληρή και ανταγωνιστική Α’ Εθνική Γυναικών της Ελλάδας.