Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όπως έχουμε ξαναγράψει δεν κυκλοφορεί μόνο ο κορονοϊός, αλλά και η αμάθεια, η εμμονή ή όπως λέει κι ένας φίλος, το κώλυμα που έχουν αυτοί οι οποίοι έχουν μείνει στην δεκαετία του ΄80 ή του ΄90, όταν δεν είχαμε τα πάντα υποχρεωτικά στο Διαύγεια και έπρεπε να πηγαίνεις από γραφείο σε γραφείο για να παίρνεις έγραφα και στοιχεία. Τώρα δόξα τον Θεό, όλα είναι στο..... Διαύγεια και τα βρίσκει όποιος θέλει. Δαπάνες των Δήμων, των Οργανισμών, των Νομικών Προσώπων κλπ.

- Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν Δημοτικοί Σύμβουλοι, να μην θέλουν να ψάξουν αυτά που θέλουν, αλλά θέλουν να δουλέψουν γι΄ αυτούς οι υπάλληλοι του Δήμου, λες και δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν, για να τους λένε πόσα χρήματα δαπανήθηκαν και που. Εκείνο που τρελαίνει κάποιους που γνωρίζουν καλά για το πως γίνονται οι δαπάνες, είναι το ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι παριστάνουν τους έξυπνους και θεωρούν ηλίθιους τους υπαλλήλους, αφού μιλούν για την νομιμότητα στις δαπάνες!!!!

 - Εμείς το είπαμε. Κάποιοι δεν πρέπει να ξύνονται στην γκλίτσα του τσομπάνη, γιατί θα εκτεθούν. Αλήθεια η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη μπορεί τσομπάνης να μην είναι, αλλά μάλλον στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΟΑΠΠΕΧ, είχε την γκλίτσα μαζί της και απάντησε σ΄ αυτούς που είχαν μια φαγούρα.

- Τώρα είναι η σειρά της κυρίας Βάκα, γιατί είναι πλέον φανερό πως κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι θα είναι σε ψηφοδέλτιο που δεν θα είναι του Παγώνη, θέλουν να
κάνουν θόρυβο, αλλά φαίνεται πως πάνε με όπλα παλιάς εποχής ή για να το κάνουμε συγκεκριμένο, ακολουθούν πρακτικές ΠΑΣΟΚ της παλιάς εποχής.

- Είχαμε καιρό ν΄ ακούσουμε την φωνή της κυρίας Γκόγκου και είχαμε ανησυχήσει. Την ακούσαμε πάλι λοιπόν, αν και για θέμα το οποίο είναι από τα παλιά. Περιμέναμε να είχε πάρει μυρωδιά το τι τρέχει  με τον πρώην υπουργό τα βήματα του οποίου ακολουθεί. Πάντως δήλωσε πως δεν συμφωνεί με την άποψη του ραδιοφωνατζή, ο οποίος πιστεύει πως δήμαρχος βγαίνει όποιος ξέρει πότε έχουμε μνημόσυνα, γάμους βαπτίσεις κλπ. Πάντως ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, μέχρι να συντονιστούν η κυρία Γκόγκου και ο ραδιοφωνατζής, θα εξασφαλίσει από τώρα την επόμενη 5ετία, δηλαδή θα είναι δήμαρχος μέχρι το 2028!!!!!

- Το γράφουμε αυτό για τον κ. Ψαθά, γιατί ακούμε πως γνωστά ονόματα από το ψηφοδέλτιο της κυρίας Γκόγκου, δεν θα την ακολουθήσουν το 2023.....