Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Μπόρα ήταν κι αυτή και πέρασε όπως λέει ο λαός, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που ενοχλήθηκαν εδώ στην Εύβοια, επειδή η Παναγιά μας προστάτεψε. Ήθελαν νερό, πολύ νερό να μπει στα σπίτια μας, να πνίξει ανθρώπους, να καταστρέψει περιουσίες, για να βγαίνουν αυτοί και να κατηγορούν για ανικανότητα την κυβερνηση, τους δημάρχους και τους περιφερειακούς....
Ας τους έχει καλά ο Θεός και καλά θα κάνουν να βγάλουν το γράσο από τα μάτια 
 τους, για να βλέπουν τι συμβαίνει σ΄ όλο τον κόσμο.

- Μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ όσο ζείτε με κραυγές τόσο περισσότερο θα πονάτε καθημερινά και για πολλά ακόμη χρόνια. Με τα ψέματα και τις κατασκευασμένες ειδήσεις δεν θα πετύχετε και απλά θα βλέπετε την διαφορά να μεγαλώνει στις δημοσκοπήσεις και όταν θελήσει ο Αλέξης να δοκιμάσει την τύχη του, ας ζητήσει εκλογες, για ν΄ απαντήσει ο λαός.

- Και κάτι ακόμη. Όσο εδώ στην Εύβοια θα έχετε τον Ανδρέα να γράφει διάφορα στο FB  και τον Γιώργο να βρίζει δημάρχους και περιφερειακούς για το θέμα του ΛΗΛΑ, θα βοηθάτε την Ελενα, τον Φάνη και τον Κυριάκο να μεγαλώνουν την διαφορά από τους αντιπάλους τους. Γιώργο τι έκαναν οι δικοί σου τόσα χρόνια που διοικούσαν; Ξέρεις πόσα χρόνια είχαμε ΠΑΣΟΚ; Ξέρεις πόσα χρόνια είχαμε ΣΥΡΙΖΑ; Ο Φάνης σου φταίει;
Τον κώλο σου να χτυπάς Γιώργο δεν θα πετύχεις τίποτα και απορούμε και με τον κ. Γιογιό ο οποίος δεν πιστεύουμε πως λέει ναι στις ύβρεις που ρίχνεις καθημερινά.

- Η χαρά του ραδιοφωνατζή και της ραδιοφωνατζούς είναι η μεγάλη αγκαλιλα που έχουν ανοίξει για κάθε αντίθετο με την κυβέρνηση και τον Φάνη. Αλήθεια γιατί όταν βγαίνουν να πούνε όσα λένε, δεν λένε και την κομματική τους ταυτότητα; Πάντως όλοι μαζί αυτοί, όχι περιφερειάρχη δεν εκλέγουν, αλλά ούτε περιφερειακό σ΄΄υμβουλο.

- Μπαλίτσα σήμερα και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και όλοι να φύγουν υγιείς από τα γήπεδα και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Πάντως μέχρι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έχουμε 12 μέρες και την σημερινή. Έχουμε δηλαδή περιθώρια για να αλλάξουν η παράγοντες έναν ακόμη προπονητή!!!!