Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

η άποψή μας

  - Την καλημέρα μας στην δήμαρχο κυρία Βάκα, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη και τον αντιδήμαρχο κύριο Βασίλη Γουρνή.
Οφείλουμε να γράψουμε δημόσια κάποια πράγματα, για να μην λέμε το γνωστό δεν ήξερα ή το άλλο που λέει, "εμένα μου ζήτησαν μια συνάντηση ή μου ζήτησαν να παραβρεθώ ή μου ζήτησαν να καλύψω κάποια έξοδα" και διάφορα τέτοια.
Έχουμε δείξει την εκτίμησή μας στα πρόσωπα αυτά που διοικούν σήμερα τον Δήμο και αυτή την εκτίμηση θα την εκφράζουμε και στην συνέχεια. Τίποτα δεν θ΄ αλλάξει, εκτός κι αν αποδειχθούν αληθινά, αυτά που οι τραμπούκοι κυκλοφορούν στην πιάτσα.
Δεν δεχόμαστε με τίποτα πως με παρέμβασή του, άλλο ...μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, οδηγεί την δήμαρχο, την πρόεδρο και τον αντιδήμαρχο εκεί που θέλει και για να εξυπηρετήσει τους τραμπούκους και αυτούς που απειλούν ανθρώπους.
Είμαστε πολλά χρόνια στην πιάτσα και ξέρουμε να ξεχωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Η συνέχεια δεν θα είναι ευχάριστη για κάποιους και γι΄ αυτό γράφουμε σήμερα όσα γράφουμε.
Εμείς δεν έχουμε την οικονομική άνεση, για να πληρώνουμε κλακαδόρους, μπράβους και ότι πετάει ή περπατάει.
Εμείς δεν διαθέτουμε στρατιά ψηφοφόρων, για να την μεταφέρουμε από την Βάκα στον Παγώνη και από τον Παγώνη στον Καθαροσπόρη ή και αντίστροφα.
Εμείς δεν κρυβόμαστε και δεν πατάμε σε πολλές βάρκες.
Είμαστε σταθεροί και το κυριότερο δεν αλλάζουμε άποψη για την κυρία Βάκα, την κυρία Αϊδίνη και τον κ. Γουρνή.
Πιστεύουμε στα πρόσωπά τους και απλά δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως έχουν παρασυρθεί.