Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

....σουτάκια

 - Φυσικά και είναι το πρώτο θέμα η απομάκρυνση Τοκπασίδη από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά είναι λάθος να γράψουμε πως έφυγε από τον πάγκο της ομάδας. Ο Παναγιώτης δεν ήταν απλά ο προπονητής της ομάδας. Ήταν μεγάλο κομμάτι της μηχανής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Η διοίκηση ξέρει ....πως αν δεν υπήρχε και ο Παναγιώτης δεν θα υπήρχε ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να τον διοικήσουν.

- Επειδή ακούσθηκαν ονόματα προπονητών, θα πούμε στον πρόεδρο κ. Καρλατήρα, πως από ένα λάθος ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα επιστρέψει και πάλι, εκεί που τον είχαμε συνηθίσει εδώ και χρόνια. Μπορεί αυτή την στιγμή που οι αναγνώστες διαβάζουν το σχόλιό μας, να έχει ανακοινωθεί το όνομα του προπονητή. Εμείς γράψαμε το σχόλιο αυτό στις 06:55 το πρωί και το προγραμματίσαμε ν΄ ανέβει στις αργότερα. Φυσικά δεν  το αλλάξουμε, γιατί  πιστεύαμε πως ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του, δεν θα  υπέκυπταν σ΄ αυτούς που θέλουν τον έλεγχο της ομάδας.

- Εμείς οφείλουμε να γράψουμε πως προπονητής εκτός απροόπτου θα είναι ο κύριος Δημήτρης Λύκος, ο οποίος είναι κολλητός του κ. Θανάση Παλαιολόγου και κάποιων ποδοσφαιριστών και δεν θα κρύψουμε πως είχε προταθεί και μήνες πριν. Φυσικά όταν υπάρχει στη μέση και φίλος τους  επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν και χορηγός, τα πράγματα ήταν απλά και πήραν τον δρόμο τους.

- Δεν θα ευχηθούμε τίποτα απολύτως και δεν θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επιστρέφει εκεί που ήταν τα προηγούμενα χρόνια και εκεί ανέλαβαν να τον επιστρέψουν συγκεκριμένοι άνθρωποι.