Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Εσωκομματικές εκλογές

 - Οι Νεοδημοκράτες δεν είναι ελάχιστοι στην Εύβοια, για να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά σε τοπικό επίπεδο, αυτοί που είναι στις τοπικές ή έχουν ενεργό δράση σε κάποιον φορέα, τους γνωρίζουν όλους. Αυτοί λοιπόν έπρεπε να είχαν ενδιαφερθεί ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου πολλοί και όχι λίγοι.
Η αλήθεια όμως αυτή, απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. 
Εδώ και χρόνια, όλοι θέλουν την στήριξη, θέλουν το χρίσμα, θέλουν να έχουν λόγο, αλλά ξεχνούν να κάνουν κάτι, ώστε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να είναι οργανωτικά και σε επίπεδο μελών ισχυρή.
Γράφουν στο κόμμα, ακόμη και ανθρώπους οι οποίοι απλά ....θα πάνε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές και οι οποίοι δεν ψηφίζουν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!
Φτάσαμε σε σημείο να βάζουν υποψηφιότητα για τα κομματικά όργανα άνθρωποι οι οποίοι δεν σεβάστηκαν αποφάσεις των οργάνων.
Προσωπικά θα πάω να ψηφίσω, γιατί δεν γουστάρω τους δήθεν.
Δεν γουστάρω κανέναν από αυτούς που πήγαν κόντρα στις αποφάσεις του κόμματος και των οργάνων του και τώρα θέλουν να εκλεγούν για να υπηρετήσουν δήθεν το κόμμα.
Αυτοί θέλουν να τα έχουν όλα δικά τους και δεν πρέπει να τους περάσει.
Το κόμμα πρέπει να το υπηρετούν άνθρωποι που θα σέβονται αποφάσεις και αρχές του κόμματος.
Εσείς οι Νεοδημοκράτες που θα πάτε να ψηφίσετε στις 24 Οκτωβρίου μαυρίστε αυτούς που δεν στήριξαν το κόμμα στις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Όσοι δεν είσθε μέλη μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας μέχρι 15 Οκτώβρη.