Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Την καλημέρα και στον φίλο μας, ο οποίος θέλησε μα παρέμβασή του να βοηθήσει κάποιους. Καλέ μας φίλε, όποιος δεν έχει λερωμένη την φωλιά του, βρίσκει την δύναμη και κάνει αυτό που κάνει ο κάθε σοβαρός άνθρωπος. Σου είπαμε κάτι και ισχύει. Να ξέρεις πάντως πως οι τύποι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, αφού φτάνουν στο σημείο  να απειλούν οικογένειες και παιδιά. Θα δεις την συνέχεια και θα καταλάβεις περισσότερα. Δεν τους φοβόμαστε και το ξέρουν.
Τώρα ξέρουν πως εμείς δεν είμαστε ψευτόμαγκες, πως φοράμε παντελόνια και πως κρατάμε τον λόγο που δίνουμε σε ανθρώπους που έχουμε ....σε εκτίμηση. Γνωρίζουμε τα πάντα για τους κυρίους, αλλά δεν τα χρησιμοποιήσαμε ποτέ, για να τους εκδικηθούμε και να τους αντιμετωπίσουμε. Αυτό το κάνουν οι ίδιοι εναντίον αυτών που δεν λένε ΝΑΙ σε όλα και δεν τους χειροκροτούν. Οι απειλές τους προς την οικογένειά μας, δεν θα ξεχαστούν ποτέ και για κανέναν λόγο. Είναι ψεύτικοι.

- Δυστυχώς 31΄ μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ δεν ήταν ούτε Τρίτη και 13, ούτε Παρασκευή και 13, αλλά μόλις είχαμε μπει στην Πέμπτη και 14, ήρθε και η ανακοίνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Το ρολόι έδειχνε 00:31΄ όταν έφτασε σ΄ εμάς η ανακοίνωση και περίπου 3 ώρες αργότερα προχώρησε σ΄ ένα σχόλιο ο Παναγιώτης Τοκπασίδης. Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα σχολιάσουμε αργότερα την ανακοίνωση. Φυσικά δηλώνουμε φανατικοί οπαδοί του Παναγιώτη Τοκπασίδη και δεν κρύβουμε πως ενοχληθήκαμε από την εξέλιξη.

- Ο Θεός να μας φυλάξει από την κακοκαιρία που περιμένουμε και μακάρι να έχουν κάνει λάθος προβλέψεις οι μετεωρολόγοι. Μακάρι να έκαναν ότι μπορούσαν οι Δήμοι, η Περιφέρεια, η κυβέρνηση. Η φύση παίρνει την εκδίκησή της και την πληρώνουν αυτοί οι οποίοι ασέλγησαν πάνω της. Δυστυχώς δεν μας φταίει κανείς. Μόνοι μας χτίσαμε πάνω σε ρέματα, πάνω σε ποτάμια, σχεδόν μέσα στην θάλασσα, αφού μπαζώσαμε και θάλασσα. Τώρα θέλουμε ο καθένας από ένα πυροσβεστικό όχημα, ένα μηχάνημα να ανοίγει διεξόδους για τα νερά, ένα μηχάνημα και εργάτες για να βγάζουν την λάσπη από τα σπίτια μας και φυσικά αποζημιώσεις στο 100%.

- Κύριοι δήμαρχοι, για δώστε στην δημοσιότητα τους χάρτες για να δούμε πως ήταν παλιά το Μπούρτζι και ποιοι έχτισαν πάνω στο ποτάμι. Για δώστε παλιούς χάρτες στην δημοσιότητα από την Αγία Αννα, το Ψαροπούλι και άλλες περιοχές από την Βόρεια Εύβοια για να δούμε ποιοι μπάζωσαν ρέματα, ποτάμια, θάλασσα....

- Ανεύθυνο κράτος το οποία τα 200 χρόνια μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους, έκανε ρουσφέτια βοηθώντας πολίτες να ασελγήσουν πάνω στην φύση. Τώρα "βοήθα Παναγιά".