Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και να προσέχετε τα καιρικά φαινόμενα. Άνοιξαν κυριολεκτικά οι ουρανοί και έπεσε νερό που δεν έπεφτε ούτε σ΄ έναν χρόνο.
Δυστυχώς η φύση τώρα παίρνει την εκδίκησή της και με την φύση όποιος τα έβαλε έχασε.
Ναι έχουν αλλάξει τα πράγματα και αυτά που κάναμε ως άνθρωποι τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα να τα ....πληρώσουμε.

- Μπαζώσαμε όλα τα ρέματα και πάνω σ΄ αυτά χτίσαμε το σπίτι μας, χτίσαμε το εξοχικό μας.
Μπήκαμε στο δάσος και χτίσαμε βίλες ή τα φτωχικά μας παράνομα και τώρα ζητάμε ευθύνες από τους άλλους.
Κοιτάξτε όλες και όλοι προς τον ουρανό, κάντε τον σταυρό σας και μην ρίχνετε ευθύνες σε άλλους. 
Σε όλη την Ελλάδα, έγινε βιασμός της φύσης, από τότε που έγινε το Ελληνικό κράτος. Όλοι χτίσαμε παράνομα και με ρουσφέτια και τώρα τι κάνουμε; Ζητάμε ευθύνες από τις υπηρεσίες, τις οποίες ξεγελάσαμε ή λαδώσαμε για να χτίσουμε στο δάσος, για να χτίσουμε πάνω σε ποτάμια και ρέματα και πολλά όλα.

- Θα μπορούσε να δοθεί λύση, αλλά αυτή την λύση δεν την θέλει κανείς. Γκρέμισμα όλα και να ακολουθήσουμε τους κανόνες της φύσης.  Δεν θα μας σώσουν αυτοί που τρέχουν στις καταστροφές για να πουλάνε τον πόνο και την δυστυχία. Δεν θα μας σώσουν οι δήμαρχοι και οι κυβερνήσεις. Κανείς δεν κέρδισε την φύση. Χάσαμε κυρίες και κύριοι και απλά ρίχνουμε τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Όταν αναλάβουμε τις δικές μας και σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους, ίσως ο Θεός μας προστατέψει.

- Ας μη γελιόμαστε. Δεν φταίει μόνο αυτή η κυβέρνηση δεν φταίνε μόνο οι πεεριφερειάρχες και οι δήμαρχοι. Φταίμε κι εμείς. Αν κοιτάξετε πίσω θα διαπιστώσετε πως χρόνια τώρα απαιτούμε να μην γκρεμίσουν τα αυθαίρετα και το κράτος πάντα δίνει παρατάσεις, ώστε να προλάβουν όλοι να νομιμοποιήσουν τα αυθαίρετά τους. Αλήθεια ή ψέματα; Αλήθεια είναι. Νομιμοποίηση αυθαιρέτων λέει!!! Κυρίες και κύριοι, για να είναι αυθαίρετο, κάποιος λόγος υπάρχει. Πως λοιπόν το νομιμοποιείς; Πληρώνεις κάτι και τέλος. Ωραία λοιπόν. Το ρουσφέτι έγινε. Τώρα ήρθε η ώρα να διαπιστώσεις πως θα μείνεις χωρίς αυθαίρετο σπίτι, γιατί τους νόμους της φύσης, δεν μπορεί να τους καταπατήσει κανείς, ούτε φυσικά και αυτοί που "αυθαίρετα και ρουσφετολογικά" νομοθετούν στην Βουλή των Ελλήνων.

- Λοιπόν ας σηκώσουμε τα μάτια μας στον ουρανό κι ας κάνουμε τον σταυρό μας. Τίποτα άλλο δεν μας σώζει.