Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα πρόεδρε......

 -Πρέπει να μαθαίνεις πρόεδρε, γιατί ας μη γελιόμαστε, μεταξύ πολλών σωστών παραγόντων που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έχουν μάθει να απειλούν, να κάνουν ξέπλυμα, να πληρώνουν για να τους έχουν όλους υπό έλεγχο και πολλά τέτοια.
Κάποιοι από αυτούς ήταν και μέλη της παρέας σου και παρίσταναν τους φίλους σου, για να μπορούν να μεταφέρουν τα πάντα εκεί που ήθελαν.
Αγαπητέ πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, σου....ζητώ συγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να μην σου στείλω τα μηνύματα που δέχθηκα από τους τραμπούκους /παράγοντες και τους συνεργάτες τους.
Ήθελα να τα ξέρεις, για να μην νομίζεις πως δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφω.
Να ξέρεις πρόεδρε πως δεν θα σταματήσω να γράφω αλήθειες μέχρι να κλείσω τα μάτια μου ή να μου τα κλείσουν οι τραμπούκοι/παράγοντες.
Θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 κι αν δεν βγούνε να πάρουν δημόσια θέση, τότε θα τα δημοσιοποιήσω και φυσικά θα γράψω και τα ονόματα υπεύθυνων και συνυπεύθυνων.
Κανείς δεν θα με εμποδίσει να το κάνω και φυσικά δεν είμαι εγώ αρμόδιος για να ελέγξω το οτιδήποτε.
Ας το ελέγξουν αυτοί που χρησιμοποιούν τους τραμπούκους, για να κάνουν την δουλειά τους.
Πρόεδρε, δυστυχώς στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους και το αστείο είναι πως φωτογραφίζονται δίπλα τους και πρόσωπα της αυτοδιοίκησης, σαν να μην τρέχει τίποτα.
Πρόεδρε συγνώμη που σ΄ ενόχλησα, αλλά αισθάνθηκα την ανάγκη να σου στείλω τα απειλητικά μηνύματα, γιατί δυστυχώς δεν θα μπορούσα να τα στείλω σ΄ αυτούς που δυστυχώς θεωρούσες φίλους σου και μας τους άφησες κληρονομιά.