Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ποιοι μιλάνε....

 - Ο Βασίλης Καρλατήρας είναι αλήθεια πως έχει πληρώσει το ποδόσφαιρο και μάλιστα πολύ ακριβά. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας και οφείλουμε να το σεβαστούμε.
Κάποιοι οι οποίοι τρέμουν την αλήθεια τον έχουν κατηγορήσει γιατί λένε πως είναι ο χρηματοδότης μας;;;;;;;;;
Κρίνουν από τον εαυτό τους και φορτώνουν κατηγορίες σε άλλους.
Τον Βασίλη Καρλατήρα όχι χρηματοδότη δεν τον έχουμε, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν μπλεχτήκαμε στα πόδια του για κανέναν λόγο. Ποτέ δεν του ζητήσαμε να μας πει κάτι για την ....ομάδα του πριν το πει σε όλους τους άλλους. 
Το μόνο που κάναμε ήταν να του λέμε να κρατήσει γερά και το ίδιο λέγαμε και στον κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη και μπράβο τους που τα κατάφεραν.
Εμείς όσες φορές χρειάσθηκε και το λέμε δημόσια, τηλεφωνήσαμε στον κ. Καρλατήρα και στον κ. Τοκπασίδη και τους ενημερώσαμε για κινήσεις αυτών που παρίσταναν τους φίλους τους και ήταν φίδια.
Γνωρίζουμε καλά τον πόθο κάποιων για την ομάδα.
Κάνουν τα πάντα για να πατήσουν και πάλι το πόδι τους σ΄ αυτήν και να την επαναφέρουν κα πάλι σε κατάσταση καφενείου.
Καθαρές κουβέντες κύριοι. Εμείς δεν έχουμε πάθος για την ομάδα. Ο Καρλατήρας είναι άρρωστος για την ομάδα.
Αυτοί που προσπαθούν να τον κατηγορήσουν ως χρηματοδότη μας, ας κοιτάξουν τους δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θα καταλάβουν ποιοι έχουν χρηματοδότες και ποιους.
Την πρότασή μας για τον κ. Καρλατήρα την γράψαμε καθαρά.
Να παραιτηθεί τώρα, για να μην είναι η γλάστρα και για να μην μπορεί κανείς να του ρίξει τις ευθύνες.
Αυτοί που οργάνωσαν ποδοσφαιριστές για να κάνουν ότι έκαναν κι αυτοί οι οποίοι εδώ και μήνες προσπάθησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση Τοκπασίδη, θέλουν δεν θέλουν, θα αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Κύριε Καρλατήρα, εμείς δεν αλλάζουμε την άποψή μας για σας. Τρέφουμε εκτίμηση στο πρόσωπό σας και θα σας λέμε πάντα αλήθειες.
Αν μέχρι σήμερα σας έχουμε κάτι και είναι ψέμα, σας καλούμε δημόσια να το πείτε.