Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Δεν άλλαξε κάτι από χθες μέχρι σήμερα και το γράφουμε με το καλημέρα για να μην περιμένετε κάτι συνταρακτικό.
Από την Παρασκευή θα υπάρχουν γενικώς εκδηλώσεις χαράς και δηλώσεις δήθεν νικητών της πλάκας στο κομμάτι πάντα της επικοινωνίας.
Θα βγούνε δηλαδή οι γνωστοί άγνωστοι και θα δηλώσουν πως μετά από μάχη που έδωσαν, κατάφεραν για μια ακόμη φορά, να...βοηθήσουν τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ώστε να μην τρέχει σε νησιά και να μην πέσει σε όμιλο με ομάδες της Αθήνας!!!!!

- Το είχαμε προβλέψει αυτό, αλλά δεν πειράζει. Ας αφήσουμε τους δήθεν να παριστάνουν τους σωτήρες. Το μόνο που δεν θα πούνε στον κ. Βαγιάννη, είναι το ότι θα πρέπει να κάνει υπομονή 1 - 2 χρόνια ακόμη, γιατί στα επόμενα δύο δεν θα έρθει η άνοδος...
Κύριε Βαγιάννη, λυπούμαστε αλλά αυτή είναι η άποψή μας. Εμείς δεν θα παριστάνουμε τους χαζούς. Θα σας πούνε πως σας τοποθέτησαν στον όμιλο που θέλατε, αλλά να ξέρετε πως η συνέχεια δεν θα είναι καλή. Τα μαγειρέματα δεν θα φέρουν ψάρι στο τραπέζι, αλλά γλαρόσουπα. Είναι αυτό που λέει ο λαός, "μη φας, θα φάμε γλάρο".

- Τις καλύτερες ευχές μας για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κυρία Φώφη Γεννηματά. Να βγει νικήτρια και σε αυτή την μάχη για την υγεία της και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά της και στην Βουλή.

- Δεν θέλουμε την συγνώμη κανενός για τις απειλές εναντίον της οικογένειάς μας. Ούτε που να σκεφτούν να πούνε το παραμικρό. Πέρασαν την κόκκινη γραμμή και απέδειξαν πως δεν έβαλαν μυαλό. Έκαναν όμως ένα λάθος. Δεν υπολόγισαν αυτόν που έβαζαν απέναντι. Μπορεί να ξέρουν από όπλα και μπράβους, αλλά δεν ξέρουν και τι ξέρει αυτός που έβαλαν απέναντί τους. Όχι ο ένας, αλλά όλοι μαζί. Θα δούμε αν στην συνέχεια θα βρούνε την δύναμη και θα στηρίξει ο ένας τον άλλον. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη.

- Στην Ελλάδα έχουμε δικαιοσύνη και έχουμε ανθρώπους που προστατεύουν τους πολίτες και δεν ακολουθούν αυτά που θέλουν αυτοί που δηλώνουν πως τους λαδώνουν όλους. Εμείς δεν συνομιλούμε με ανθρώπους που οργανώνουν ομάδες απειλών και εκβιασμών και φυσικά δεν καταλαβαίνουμε από απειλές. Κοιτάμε προς τον Θεό και προχωράμε.