Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έγιναν και οι παρελάσεις, όπου έγιναν και ο καθένας έστειλε το μήνυμά του. Εμείς γράψαμε το δικό μας, το οποίο οι πολλοί το κατάλαβαν, αλλά υπήρξαν κι αυτοί οι οποίοι το παρεξήγησαν, στο κομμάτι της στήριξης της κάθε Ελληνικής  οικογένειας που θ΄ αποκτήσει τρία και περισσότερα παιδιά. Κυρίες και κύριοι, δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά δεν μπορούμε να σας..... καταλάβουμε.

- Τι θέλετε να μας πείτε; Θέλετε να μην δοθούν κίνητρα στα νέα ζευγάρια Ελλήνων Πολιτών ώστε ν΄ αποκτήσουν παιδιά; Θέλετε να κάνουμε εισαγωγή αλλοδαπών;
Εμείς δεν αλλάζουμε την άποψή μας. Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την Ελλάδα, προτρέποντας τους Έλληνες ν΄ αποκτήσουν παιδιά και έτσι να μεγαλώσει σε αριθμό πολιτών η χώρα μας.

- Τι ανακοίνωση είναι αυτή που έβγαλε η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ του Δήμου Χαλκιδέων, για την συνάντηση του Περιφερειάρχη και τον συνεργατών του στο δημαρχείο του Βασιλικού; Τι από αυτά που έγραψαν στην ανακοίνωση έχουν σχέση με την πραγματικότητα; Η κυρία Τσιβίκα δεν ήταν εκεί και δικαιολογημένα υπέγραψε την ανακοίνωση. Ο κ. Σταματούκος όμως ήταν εκεί και δεν μπορούμε να καταλάβουμε που είδε την φιέστα.

- Κύριε Σταματούκο το δελτίο τύπου μιλούσε για σύσκεψη και όχι οτιδήποτε άλλο. Για ποιους άραγε εκπροσώπους των δημοτών του Ληλαντίου μιλάτε; Τα άτομα που ήταν εκεί και πήραν τον λόγο, εκτός από τους αιρετούς ήταν 3 και 1 υπάλληλος του δήμου. Απάντησε η δήμαρχος κυρία Βάκα, στα ψέματα που έλεγε μία κυρία, αφού έλεγε πως δεν δόθηκαν οι αποζημώσεις, ενώ τέτοιο θέμα δεν υπήρχε.

- Κύριε Σταματούκο, φτάσαμε στο σημείο να τεθεί θέμα και για τις υπερωρίες που δεν πληρώθηκε ο υπάλληλος!!!! Ας αφήσουμε την κομματική γραμμή, τουλάχιστον σε τέτοιες συναντήσεις κι ας μην ακολουθούμε τον μηδενισμό κάθε προσπάθειας.

- Περιφερειακή και Δημοτική αρχή, κάνουν ότι μπορούν, αλλά δεν κάνουν θαύματα. Αν το ΚΚΕ και οι όποιες επιτροπές του, θέλουν να κάνουν θόρυβο, ας κάνουν και κανένα θαύμα, για να μην έχουμε προβλήματα με τον ΛΗΛΑ.