Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

....φαπούλες

 - Δεν θέλουμε να γίνουμε καλά παιδιά και να γράφουμε καλά λόγια για ομάδες που κατά την άποψη κάποιων βλέπουν ακόμη και Ευρώπη και καλά κάνουν. Δεν θέλουμε να πάμε με τους πολλούς κι ας μείνουμε μόνοι μας. Δεν θα υπερασπισθούμε ομάδα στην οποία κάποιος ρίχνει χιλιάδες ευρώ εκεί που δεν πρέπει και σε πρόσωπα τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν το κάτι.... παραπάνω ή τουλάχιστον δεν έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα πως μπορούν.

- Γιατί είμαστε εμείς κακοί, ενώ είναι καλοί αυτοί οι οποίοι δεν μπορούν να σταθούν πουθενά στο ποδόσφαιρο; Είμαστε κακοί επειδή έχουμε την άποψη πως με 150.000 - 200.000 ευρώ το μήνα θα μπορούσε κάποιος να δημιουργήσει καλύτερη ομάδα και από τον ΠΑΟΚ;

- Ας μη γελιόμαστε. Είναι τραγικό να ρίχνεις πολλά λεφτά, να τρέχεις μόνος σου και να βγαίνεις δεύτερος!!!!! Ευχόμαστε ειλικρινά, να καταφέρεις αγαπητέ, να ζήσεις το όνειρό σου, αλλά εμείς θα μείνουμε σε απόσταση, γιατί δεν θέλουμε ούτε δόξα, ούτε χρήματα, τα οποία τα έχουμε ανάγκη, αλλά δεν γουστάρουμε τους συμβιβασμούς με συκοφάντες, διπρόσωπους και λασπολόγους. Φτωχοί, αλλά με άποψη εμείς και απέναντί μας εσείς.