Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τα Σαββατοκύριακα έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου και έτσι ξεχνιόμαστε λιγάκι, απ΄ όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό και όχι μόνο. Είναι ψυχαγωγία το ποδόσφαιρο, άσχετα αν έπαψε πλέον να είναι αυτό που θα έπρεπε, αφού πλέον  το παίζουν στα δικαστήρια ή στα γραφεία των μικρών και μεγάλων της εξυγίανσης.
Μακάρι κάποια στιγμή να καταλάβουν όλοι πως το ποδόσφαιρο δεν είναι επιχείρηση ούτε και χώρος για να κάνουν ....κάποιοι τα παιχνίδια τους.

- Τι έγινε τελικά; Χαμός για σήμερα το βράδυ, αφού ξεκινάει στη νυχτερινή Χαλκίδα "το Τζαμί" του Αντώνη Αυλωνίτη. Πόλεμος γίνεται για ένα τραπέζι και ιδιαίτερα γι΄ αυτό που λέμε, πρώτο τραπέζι πίστα. Κύριε Αυλωνίτη πληροφορίες λένε πως τουλάχιστον δύο παρέες θα έχουν μαζί και τον προσωπικό τους φωτογράφο. Καλές δουλειές.

- Προσοχή σήμερα με τα ρολόγια σας και καλό είναι πριν πέσετε το βράδυ για ύπνο, να τα γυρίσετε μια ώρα πίσω. Θα κερδίσουμε δηλαδή μια ώρα ύπνου εμείς, ενώ όσοι το ξενυχτίσουν θα κερδίσουν μια ώρα παραπάνω διασκέδαση!!!

- Τέλος στις φήμες και στα θέλω κάποιων, βάζει ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης, αφού πήρε την απόφασή του και θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023. Συνεργάτης του μας είπε πως θα έχει όχι μόνο την στήριξη του ΚΙΝΑΛ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.

- Λένε πως ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργασθούν στην Εύβοια για τους δήμους, αλλά και στην Περιφέρεια. Στους δήμους οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι από το ΚΙΝΑΛ, ενώ υποψήφιος Περιφερειάρχης θα είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο το ετοίμασε ο φίλος μας ο Γιώργος από το Μπούρτζι, ο οποίος ήταν ΠΑΣΟΚ, αλλά έγινε φανατικός ΣΥΡΙΖΑ και έχει τις ίδιες θέσεις με τον ΑΝΔΡΕΑ τον πρώην του ΟΛΝΕ.

- Πέρασαν μέρες και δεν μάθαμε κάτι συνταρακτικό από τον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Άντε να γκρεμίσει καμιά γέφυρα ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, για να έχουμε και καμιά δήλωση της αντιπολίτευσης.

- Ο κ. Δήμος Λεοντής, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας είναι ο συνδετικός κρίκος του Δήμου με την Επιτροπή Μπένου και είναι βέβαιο πως ο δήμαρχος κ. Τσαπουρνιώτης έκανε την καλύτερη επιλογή.