Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

...Πολιτικά τζάκια

 -  Ας μη γελιόμαστε. 
Κάποτε στην πολιτική θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι αυτοσκοπός, μετά από εμάς να έρχονται σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής τα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανέναν απολύτως πολιτικό, ο οποίος όταν αποχωρεί βάζει το παιδί του στο πολιτικό παιχνίδι, δίνοντάς του ως προίκα την δική του πολιτική πελατεία/ψηφοφόρους. 
Δεν αφορά το σχόλιό μας μόνο την  οικογένεια του κ. Νίκου και Ουρανίας Παπανδρέου, αλλά πάρα πολλούς. Το αναφέρω γιατί μόλις χθες ο Στάθης Παπανδρέου κατέθεσε στεφάνι στην Ιστιαία εκπροσωπώντας το κόμμα Βελόπουλου.
Γιατί άραγε αυτό το παιδί θα πρέπει σώνει και καλά να είναι υποψήφιος βουλευτής αύριο, υποψήφιος δήμαρχος μεθαύριο και γιατί όχι υποψήφιος.... Περιφερειάρχης αργότερα;
Είναι απλή η απάντηση και είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο.
Το ίδιο λέμε ακόμη και για τον απερχόμενο πρόεδρο της Νομαρχιακής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κύριο Ποδάρα. Καλό και άγιο το παιδί του, αλλά ψέματα είναι πως του έδωσε προίκα τους 350 σταυρούς για να είναι σύνεδρος στο συνέδριο της ΝΔ;
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε όλους τους πολιτικούς χώρους και τα ξέρουμε όλοι.
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η νεολαία γύρισε την πλάτη στην πολιτική και δεν θέλει να βλέπει πολιτικούς.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τα πολιτικά τζάκια υπήρχαν και θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν "κούτσουρα" τα οποία είναι πρόθυμα να καίγονται αυτά, για να "τζάκια" χωρίς "κούτσουρα" δεν υπάρχουν.
Όποιος θυμώνει ας κάνει το προσάναμμα !!!!!