Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Τι αμαρτίες πληρώνει ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου;

 - Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πάντα έχουμε μια άτυχη στιγμή και χάνουμε βαθμούς, λέει ο Γιώργος Γιογιός.
Γιώργο είναι καιρός να βάλει μπροστά τις μηχανές της η ομάδα και να δημιουργήσει μια βάση με νέα παιδιά από την περιοχή και με ανθρώπους του Αγίου Νικολάου σε όλα τα πόστα.
Μπορεί να γίνω και πάλι κακός Γιώργο, αλλά η ομάδα πρέπει να κρατά σε απόσταση ανθρώπους που στο πέρασμά  τους, δεν αφήνουν τίποτα.... πίσω τους.
Έχετε προπονητή έναν άνθρωπο που ξέρει ποδόσφαιρο και ξέρει καλά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Ο Γρηγόρης Μάλιαρης, μπορεί σε 2 - 3 χρόνια να οδηγήσει την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία, αρκεί να γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός και η ομάδα να οργανωθεί.
Γιώργο για να το διασκεδάσουμε και λίγο, να γράψουμε πως ο Ευβοϊκός ακολούθησε την πορεία του σοσιαλισμού και εύχομαι στο μέλλον να βρει τον δρόμο του και να μην κάνει παρέα τον σοσιαλισμό!!!!!!!!
Γιώργο να κάνω και μια πρόβλεψη.
Στο τέλος του Α΄ Γύρου η ομάδα θα έχει συγκεντρώσει, τουλάχιστον 15 βαθμούς και ουσιαστικά θα αγκαλιάσει την παραμονή στην κατηγορία.
Βάλτε λοιπόν ως στόχο το μέλλον της ομάδας και μαζί με τον Γρηγόρη Μάλιαρη, πιστέψτε πως μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα στην Α΄ κατηγορία σε 2 - 3 χρόνια.
Στη διάθεση της ομάδας πάντα, γιατί απλά έτσι μας αρέσει.