Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

"οι καλοθελητές"

 - Εμείς θα γράφουμε την άποψή μας και για την διαιτησία στην Εύβοια κι ας λένε οι γνωστοί άγνωστοι όσα θέλουν.
Μπορεί να θέλουν να ρίξουν δηλητήριο ανάμεσα σ΄ εμάς και στην επιτροπή διαιτησίας, ώστε αυτή με τον τρόπο της να μας πιέσει και να μαζέψουμε τα σχόλιά μας για τον κ. Ρέτσα και την ΕΠΣΕ, αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα για πολλούς λόγους.
Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι.
Η κόρη μας παρακολούθησε σχολή διαιτησίας, πέρασε με επιτυχία και σήμερα συνεχίζει στον χώρο ως βοηθός διαιτητή και είναι μόλις 18 χρόνων.
Ήταν στην σχολή στην οποία δίδαξαν οι κύριοι ....Καμπούρης και Βρακάς, ο κ. Καρατζάς και αξιολογήθηκε και προσωπικά από την κυρία Μαργαρίτη και τον κ. Καρατζά οι οποίοι ανέλαβαν την Επιτροπή Διαιτησίας μετά τους Καμπούρη - Βρακά.
Η κυρία Μαργαρίτη την ενθάρρυνε και ήταν εκεί στα πρώτα της βήματα, όταν ακόμη μάθαινε πως κρατάμε το σημαιάκι. "Έπαιζε" μαζί της στα πρώτα παιχνίδια, για να την συμβουλεύει και να την πείσει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και παρατηρητικότητα.
Γιατί λοιπόν να έχουμε εμείς παράπονα από την κυρία Μαργαρίτη ή τον κ. Καρατζά;
Μπορεί να θέλουμε να δούμε το παιδί μας να παίζει στην Τούμπα ή το Καραϊσκάκης, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ως γονείς θέλουμε για το παιδί μας το καλύτερο, αλλά να φτάσει ψηλά με σταθερά βήματα, με προσπάθεια και να προσπαθεί να μάθει, από αυτούς που ξέρουν.
Εμείς έχουμε το θάρρος να γράφουμε την άποψή μας δημόσια, κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει.
Αν πάλι κάποιοι έχουν φαγούρα και δεν θέλουν το παιδί στην Ευβοϊκή διαιτησία ή το θέλουν με την προϋπόθεση να μην μιλάει ο μπαμπάς, ας το πούνε ώστε το παιδί να πάρει την απόφασή του, γιατί αυτό αποφασίζει για το μέλλον του και στο χώρο της διαιτησίας. Ο μπαμπάς προσκυνημένος δεν θα γίνει ποτέ.