Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα κα να είσθε καλά στην υγεία σας.
Μας κούρασε πραγματικά, η προσπάθεια που κάποιοι κάνουν για να μειώσουν τους αντιπάλους τους, είτε αυτοί είναι στην πολιτική, είτε στον αθλητισμό, είτε στο χώρο της ενημέρωσης.
Κυρίες και κύριοι, φαίνεται πως έχετε την ξεροκεφαλιά ως εργαλείο για την παρουσία σας σε έναν από αυτούς τους χώρους. Αυτό δεν σας οδηγεί πουθενά. Ο κόσμος δεν είναι λιγότερο έξυπνος από εσάς.
Δεν θα μπορέσετε ποτέ να σηκώσετε κεφάλι, με το να ρίχνετε λάσπη στους αντιπάλους σας. Δεν θα μπορέσετε ποτέ να πετύχετε στόχους, αν δεν ....ασχοληθείτε με την παράταξή σας, την ομάδα σας ή το ΜΜΕ στο οποίο είσθε. Τα δικά σας θετικά να μας λέτε και όχι τα αρνητικά τον άλλων.

- Στην πολιτική για παράδειγμα, δεν περιμέναμε να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν οι Ρομά ζούνε κάτω από άθλιες συνθήκες. Πήγε εκεί ο Τζανακόπουλος και άλλοι για να πούνε όσα είπανε, με αφορμή τον θάνατο ενός νέου. Κύριε Τζανακόπουλε να μας πείτε τι κάνατε εσείς 5 χρόνια γι΄ αυτούς και να μας πείτε αν πήγατε ποτέ για παρηγοριά στο σπίτι ενός από τους αστυνομικούς που δολοφονήθηκαν από κακοποιούς.

- Στο χώρο του αθλητισμού δυστυχώς έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Κοιτάζει ο καθένας τον εαυτούλη του και ρίχνει λάσπη εναντίον των αντιπάλων του. Κι εδώ όλοι σχεδόν έχουν πάρει το φτυάρι και ανοίγουν λάκκους για τους άλλους, αλλά στο τέλος πέφτουν μέσα οι ίδιοι. Πολλά τα λεφτά που πέφτουν, αλλά στο τέλος άλλος είναι ο πρώτος με πολύ λιγότερα χρήματα, γιατί ακολούθησε άλλον δρόμο και άλλα εργαλεία και όχι εργαλεία τα οποία έχουν αποδείξει πως κρατάνε καλά την αποτυχία στα χέρια τους.

- Στο χώρο της ενημέρωσης, τα πάντα έχουν πιάσει πάτο. Χάθηκαν από τον ραδιοφωνικό αέρα οι περισσότεροι από τους πολλούς εθελοντές, χάθηκε η κριτική και ο σχολιασμός από τις σελίδες του διαδικτύου και πλέον γράφουμε μόνο καλά λόγια για τους περισσότερους, για να μην κοπεί το χαρτζιλίκι. Τα απίστευτα συμβαίνουν καθημερινά και κανείς δεν λέει τίποτα. Κούρασαν τον κόσμο, γιατί ενώ πιάσαμε πάτο, ακούμε και διαβάζουμε πως είμαστε στην κορυφή. Αν ο πάτος έχει κορυφή, ας συμφωνήσουμε μαζί τους.