Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Δεν πειράζει...

 - Δεν σε καταλαβαίνω φίλε. 
Δεν θα φιμωθώ για να "προσέξουν" το παιδί μου.
Δεν μ΄ απασχολεί καθόλου το θέμα.
Θα γράφω πάντα την άποψή μου, χωρίς να βάζω αστερίσκους.
Δεν θα σταματήσω να γράφω για την διαιτησία, επειδή το παιδί μου μπήκε στον χώρο και θέλει να πηγαίνει στα γήπεδα, αντί να τρέχει στα καφέ και οπουδήποτε αλλού.
Η κόρη μου είναι πλέον σε ηλικία που μπορεί να κρίνει και ν΄ αποφασίζει μόνη της.
Θα μπορούσε να είναι στην Αθήνα με τις παρέες της και να μην πηγαινοέρχεται τα Σαββατοκύριακα στα γήπεδα.... της Εύβοιας.
Δεν είναι τα χρήματα τα οποία την οδηγούν σ΄ αυτή την απόφαση, αφού τα έξοδα μετακίνησης από την Αθήνα στην Εύβοια και ο χρόνος που διαθέτει, κοστίζουν πολύ περισσότερα.
Δεν συμφωνώ μαζί σου, με τα όσα λες.
Μπορεί οι της ΕΠΣΕ να έχουν πολλά εναντίον μου, μπορεί να μην είμαστε φίλοι με τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας, αλλά πιστεύω πως δεν θα φτάσουν στο σημείο, "να εκδικηθούν" ξεσπώντας στο παιδί.
Δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν ειδική μεταχείριση για το παιδί μου και δεν τηλεφώνησα ποτέ σε κανέναν. Ξέρει τις υποχρεώσεις του και τα δικαιώματά του και έτσι θα πορευτεί. 
Το μόνο που κάνω φίλε μου, είναι να περιμένω κάθε  Παρασκευή, το τηλεφώνημα της κόρης μου κα ν΄ ακούω να μου λέει, "μπαμπά έλα στο σταθμό να με πάρεις, γιατί παίζω αύριο". Δεν είναι σε άλλη χώρα το παιδί, αλλά όταν 18 χρόνια το είχες καθημερνά δίπλα σου και πλέον πήρε τον δρόμο του και σπουδάζει και μένει σε άλλη πόλη, είσαι χαρούμενος  όταν έρχεται έστω και για λίγο στο σπίτι, με αφορμή την διαιτησία.
Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά με τον κ. Καρατζά και την κυρία Μαργαρίτη, αλλά σε καμία περίπτωση, δεν θα αδικήσουν σκόπιμα το παιδί.