Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Χρόνια Πολλά Έλληνες


 - Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Έλληνες. Δεν διαγράφουμε την ιστορία μας και δεν θα παρασυρθούμε από αυτούς που έχουν κάποιο κόμπο στο στομάχι, όταν αντικρύζουν την Ελληνική Σημαία, όταν ακούνε τον Εθνικό μας Ύμνο, όταν αντικρύζουν τις εικόνες του Χριστού, της Παναγιάς και των Αγίων μας.
Όλοι άνθρωποι είναι, αλλά οι Έλληνες είναι Έλληνες.
Όλοι έχουν δικαιώματα, αλλά ο Έλληνας πάντα τα διεκδικούσε.... και πάντα αντιστεκόταν στον κάθε κατακτητή, στον κάθε εισβολέα και δεν εγκατέλειπε την πατρίδα. Αγωνιζόταν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και έδινε και την ζωή του γι΄ αυτήν.
Κανείς δεν χάρισε κάτι στους Έλληνες. Διαβάστε την ιστορία και θα καταλάβετε τα πάντα.
Στην εποχή που ζούμε κάποιοι επιδιώκουν να μας περάσουν άλλα μηνύματα και ακόμη χειρότερο προσπαθούν να μας επιβάλλουν να μην αισθανόμαστε Έλληνες, αλλά "παγκόσμιοι πολίτες".
ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

* Αυτή η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έχει μια υποχρέωση.
Πρέπει να στηρίξει την οικογένεια. Πρέπει ΤΩΡΑ να δώσει κίνητρα στα νέα ζευγάρια ώστε να αποκτήσουν παιδιά και "να μεγαλώσουν" έτσι την Ελλάδα μας.
Κύριε πρωθυπουργέ, πάρτε μια γενναία απόφαση.
- Κάθε οικογένεια που θα αποκτήσει από 3 παιδιά και πάνω να έχει πλήρη κάλυψη σε όλα τα έξοδα που έχει το κάθε παιδί, χωρίς καμία απολύτως προϋπόθεση.
- Όλα τα παιδιά αυτών των οικογενειών να εισέρχονται χωρίς εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με μόνη δέσμευση πως θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους και δεν θα είναι αιώνιοι φοιτητές.
- Οι γονείς να έχουν πρόσθετα μόρια για πρόσληψη στο δημόσιο, τους Δήμους κλπ και να μην είναι ποτέ στην ανεργία.
- Να δημιουργηθεί σε κάθε δήμο, μια υπηρεσία παροχής βοήθειας προς κάθε οικογένεια που θα έχει 3 παιδιά και πάνω, ώστε να μην χρειάζεται να τρέχουν οι γονείς σε άλλες υπηρεσίες για το οτιδήποτε.

Πρωθυπουργέ, κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, έτσι "θα μεγαλώσει" η Ελλάδα και θα υπάρχουν Έλληνες. Σε διαφορετική περίπτωση, ίσως βρεθούν πολλοί στην Ελλάδα, αλλά δεν θα είναι Έλληνες.