Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλή Μεγάλη Τετάρτη να έχουμε όλες και όλοι και ψυχραιμία.
Ο μπάρμπα Στέλιος, έγραψε την άποψή του για τον αγώνα ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δέχτηκε επίθεση από κυρίους της Μακρυκάπας, οι οποίοι χρησιμοποίησαν φωτογραφίες, για ν΄ αποδείξουν πως "τους έσφαξε" η διαιτησία.
Κύριοι με τις φωτογραφίες κανείς διαιτητής δεν σφύριξε πέναλτι. 
Σύμφωνα με τους αρμοδίους, η διαιτησία του κυρίου Γκάτσου, του κυρίου Ιωάννου και του κυρίου Βελέντζα ήταν άψογη. Να θυμίσουμε πως τον αγώνα ....παρακολούθησαν και ο κύριος Καρατζάς πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και ο κύριος Ρέτσας. Είχαμε δηλαδή και ανεπίσημο VAR!!!!!!!
Πως φτάσαμε στην αποβολή Μπαλαμπάνη;
Είχε μια κίτρινη κάρτα και απευθυνόμενος στον βοηθό κύριο Βελέντζα, του είπε "τι δίνεις ρε.....". 
Ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Αυτό είναι κίτρινη κάρτα και αυτή πήρε ο Μπαλαμπάνης, η οποία τον έστειλε στ΄ αποδυτήρια.
Επειδή ο μπάρμπα Στέλιος, σέβεται τους πάντες, θα γράψουμε γι΄ αυτά που κυκλοφορούν στην πιάτσα κι ας θυμώσει όποιος θέλει.
Το θέμα της ήττας της Μακρυκάπας, παίρνει άλλες διαστάσεις και είναι πολλοί αυτοί που το ψάχνουν.
Λένε πως τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές της Μακρυκάπας δεν είχαν την απόδοση που θα έπρεπε και θα πρέπει να δει η Μακρυκάπα τι έγινε, αν έγινε!!!!
Είμαστε σίγουροι πως αν η Μακρυκάπα δεν πάρει επίσημη θέση για τους διαιτητές και τους ποδοσφαιριστές, αυτός ο αγώνας θα έχει το 80% να μιλάει για "σφαγή" της Μακρυκάπας από την διαιτησία και ένα 20% να προσπαθεί να πείσει πως κάποιος έπεισε ποδοσφαιριστές ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση!!!!!!
Όπως και να έχει, κάποιοι ρίχνουν βενζίνη στη φωτιά.