Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και ίσως ν΄ αποδειχθεί και μεγάλη για το ποδόσφαιρο της Εύβοιας, αφού σήμερα έχουμε και αγώνες για την Α΄ Κατηγορία και για τον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας. Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν και σήμερα και ευχόμαστε να μην.... έχουμε παρατράγουδα και όλα να πάνε καλά.

- Στο χώρο της αυτοδιοίκησης Παγώνης και Καθαροσπόρης δίνουν μάχη στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών και δεν έχουν καταλάβει πόσο κακό κάνουν στο Δήμο Χαλκιδέων, στηρίζοντας τον μηχανισμό του ΦοΔΣΑ, μόνο και μόνο για να πιεσθεί η δήμαρχος κυρία Βάκα και να "μαλακώσει" στο θέμα των 500.000 περίπου ευρώ που είχαν φύγει επί θητείας Παγώνη/Καθαροσπόρη από το ταμείο του δήμου.

- Νικητής των μεταγραφών θα είναι η παράταξη Βάκα και αυτό θα το δούμε όταν θα κατατεθούν τα ψηφοδέλτια κάπου εκεί προς το Φθινόπωρο του 2023, αν και υπάρχει μια πιθανότητα οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές να διεξαχθούν το 2024!!!!!

- Λυπούμαστε ειλικρινά  που ακούμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπολογίζει στην υποψηφιότητα του κυρίου Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια!!! Προσπαθούν λέει να πείσουν τον βουλευτή τους τον κύριο Χατζηγιαννάκη, αλλά ο ίδιος λέει όχι και όχι λέει και ο κ. Γκλέτσος ο οποίος θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής!!!!

- Γιατί άραγε λένε όχι στην υποψηφιότητα Αναγνωστάκη; Ο κύριος Δημήτρης έδωσε τα ρέστα του στην Περιφέρεια, με κραυγές, καταγγελίες κλπ. Κρίμα δεν είναι να πάνε όλα αυτά χαμένα;

- Ο Φάνης Σπανός πάντως, δεν ανησυχεί καθόλου και εύχεται να βρουν λύση τα κόμματα, στο θέμα των υποψηφίων Περιφερειαρχών, αφού τελικά αυτοί οι οποίοι μιλούν για ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση, έχουν πλήρη εξάρτηση από το κόμμα τους.

- Στις 17:30 αρχίζουν οι αγώνες σήμερα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά, σε όλα τα γήπεδα.